Pita Tandha Utilitas Underground
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 0 Pita Tandha Utilitas Underground - 0
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 1 Pita Tandha Utilitas Underground - 1
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 2 Pita Tandha Utilitas Underground - 2
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 3 Pita Tandha Utilitas Underground - 3
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 4 Pita Tandha Utilitas Underground - 4
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 5 Pita Tandha Utilitas Underground - 5
  • Pita Tandha Utilitas Underground - 6 Pita Tandha Utilitas Underground - 6

Pita Tandha Utilitas Underground

Tape plastik pipa gas bawah tanah trotoar plastik pvc lantai safety Tape Signing Utilitas Underground. Tape Marking Utilitas Bawah Tanah digawe saka film PVC lan dilapisi karo perekat sensitif tekanan karet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaPita Tandha Utilitas Underground

Pita Tandha Utilitas Underground digawe saka film PVC lan dilapisi karo perekat sensitif tekanan karet. Nduweni kaluwihan viskositas sing kuat, anti banyu, tahan lembab, tahan cuaca, tahan korosi lan antistatik.

 

1. Bundling & Tali.

2. Bungkus Hadiah & Dekorasi.

3. Sealing Karton Cahya & Sedheng & Heavy.

4. Kothak karton kemasan nganggo mesin penyegel otomatis

5. Pengepakan ikitape bisa digunakake kanggo dicopot ing omah, dikirim lan dikirim, kanggo nyimpen lan ngatur barang-barang rumah tangga.

 

2.Parameter (Spesifikasi) sakaPita Tandha Utilitas Underground

materi

Acrylic dilapisi ing film OPP

Spesifikasi

Jembar: 500mm, 1000mm, 1280mm

Kandel: 38-55mik

Dawa: 4000m, 4500m utawa minangka panjaluk klien.

Werna

transparan / bening, coklat / buff / tan, kuning cahya, abang, putih, ireng, lsp

Kita bisa nyithak logo ing kaset kaya panjaluk pelanggan.

 

* Kasedhiyan kanggo ngasilake jembar lan ciri khas panjaluk beda saka standar.

 

Pita Tandha Utilitas Underground

 

 

3.Fitur lan Aplikasi sakaPita Tandha Utilitas Underground

* Bisa dipasang ing lemah, kolom, bangunan, mesin lan obyek liyane kanggo ngelingake lan ngelingake
* Kanggo divisi wilayah
* Kanggo peringatan panyegelan karton
* Kanggo peringatan kemasan produk

 

 

 

4.Rincian babaganPita Tandha Utilitas Underground

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

5.Kualifikasi sakaPita Tandha Utilitas Underground

Pita Tandha Utilitas Undergroundlulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

 

Pita Tandha Utilitas Underground

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani Pita Tandha Utilitas Underground

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

 

Pita Tandha Utilitas Underground

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 

Panas Tags: Pita Markah Utilitas Bawah Tanah, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR