Kaset Pènget
  • Kaset Pènget - 0 Kaset Pènget - 0
  • Kaset Pènget - 1 Kaset Pènget - 1
  • Kaset Pènget - 2 Kaset Pènget - 2
  • Kaset Pènget - 3 Kaset Pènget - 3

Kaset Pènget

Tali Peringatan Tanduran Lantai Stripe Aisle Kaset Peringatan Lantai PVC. Produsen / pemasok Kaset Pèngetan ing China, nawakake Jug Banyu Water Carriers 80L Panganan Air, Jag Banyu Air Botol H2go, Kantong Banyu H2go 80L, Kantong Banyu H2go Air Botol Air Botol, lan sapanunggalane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaKaset Pènget 

Floor marking tape Tape Penghalang, Tape Ati-ati, Tape Peringatanspabrikan / pemasok ing China, nawakake 80L Food grade LDPE Water Bag Water Carriers Water Jug, H2go 80L Wheelbarrow Water Bag, 80L Water Bag H2go Barrow Bag Water Carriers Water Jug lan sapanunggalane.


2.Parameter (Spesifikasi) sakaKaset Pènget

Deskripsi Pita Peringatan

1

Katrangan

Pita peringatan: 300m * 7cm * 50mronron, bisa disesuaikan

2

Model

WT007

3

Materi

PE

4

MOQ

1500 gulung

5

Fitur

Non-adesif, Kelembapan, tahan asor lan tahan Cuaca.

6

Sertifikasi

ISO9001: 2000 lan ISO14001-2004

7

Kauntungan

1. Produsen profesional

2. Kualitas dhuwur lan rega murah

3.Warna sing cetha nguatake efek visual

4. Efisiensi dhuwur

5. Layanan sing apik lan reputasi sing apik

8

Panganggone

Pita barricade minangka tape warna sing padhang (asring nggabungake pola rong warna ganti garis kuning-ireng utawa abang-putih utawa tembung '' Ati-ati '' utawa '' Bahaya '' ing huruf penting) sing digunakake kanggo ngelingake utawa nyekel manungsa waé sing liwat ing sawijining wilayah utawa kahanan sing mbebayani. Iki tumindak minangka alangan suntingan kanggo nyegah mlebu ing wilayah utawa kahanan kasebut kanthi ora sengaja lan akibate nambah keamanan umum. Pita barricade uga dikenal minangka tape konstruksi utawa tape penghalang utawa kanggo bahaya bebaya sing ana ing kaset kayata tape kabar, tape ati-ati, pita pemanas, tape bebaya utawa tape bahaya. Yen tape digunakake dening organisasi, tape kasebut dijenengi tape polisi, tape pemadam kebakaran utawa tape alat kontrol lalu lintas.


 Kaset Pènget

 

3.Fitur And Application of the Kaset Pènget

1. Peringatan keamanan;
2. Wara-wara kanggo rel penjaga konstruksi, tandha bangunan sing mbebayani, kendaraan lan landai;
3. Tandha lalu lintas lan pandhuan dalan;
4. Tandha pamisahan adegan kriminal, isolasi darurat;
5. Bebaya bebaya;
6. Tandha papan parkir lan gangway ing kantor, rumah sakit, ing pameran lsp.

 

 

 

4.Rincian babaganKaset Pènget

 

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

5.Kualifikasi sakaKaset Pènget

Kaset Pèngetwwislulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Kaset Pènget

Kaset Pènget


 Kaset Pènget

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani Kaset Pènget 

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

Kaset Pènget


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Of course! Firstly, please send pictures or videos to us, let us make sure what problem thwis is. If this problem can use parts to solve, we will send the replacements for free, if the problem can’t solve, We will give u discounts in your next order for compensation.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

Panas Tags: Pita Peringatan, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR