Penghalang Rantai Plastik
  • Penghalang Rantai Plastik - 0 Penghalang Rantai Plastik - 0
  • Penghalang Rantai Plastik - 1 Penghalang Rantai Plastik - 1
  • Penghalang Rantai Plastik - 2 Penghalang Rantai Plastik - 2
  • Penghalang Rantai Plastik - 3 Penghalang Rantai Plastik - 3
  • Penghalang Rantai Plastik - 4 Penghalang Rantai Plastik - 4
  • Penghalang Rantai Plastik - 5 Penghalang Rantai Plastik - 5

Penghalang Rantai Plastik

Penghalang rantai Plastik murah utawa lalu lintas pvc kontrol kendhali penghalang pos banyu utawa wedhi stanki sing diisi wedhi kanggo adol. Alangi rantaian plastik, produk iki nggunakake cetakan poliuretan, keluwesan, lan kendharaan kanthi bola-bali.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penghalang Rantai Plastik


1. Pambuka alangan rantai Plastik


Rantai plastik, produk iki nggunakake polyurethanemolding, keluwesan, lan kendaraan muter kaping pirang-pirang, langsung dibalekake, silinder nggawe bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendaraan bisa menehi peringatan sing apik, pabrik produksi nyata nyambutgawe tuku, paling murah rega fordomestic, produk kualitas paling apik.

Parameter teknis:

1. Geser remukan bouncing1000 kaping.

2. Tekanan maksimal 20 ton.

3. Materi gradereflective panelitian ing ndhuwur.

4. Produk kasebut bisa nggawe dhuwur sing beda-beda.


2.Parameter (Spesifikasi) alangi rantai Plastik


Model

BMI-WP-004

Materi

plastik

Ukurane

870 * 285 * 50mm

Bobot

0,5kg

Werna

kuning + ireng utawa abang + putih

Kode HS

39269090

Pengepakan

Biasa: 20 pcs / CTN

Khusus: 2 pcs / ctn, 4 pcs / ctn, 6 pcs / ctn


3.Fitur lan Aplikasi alangi rantai Plastik


Ing prapatan kutha, trotoar, lan isolasi ing antarane bangunan, kendaraan bermotor nyopir duwe peringatan, lan yen nabrak, dheweke ora bakal cilaka liyane. Ing wayah awan, warna abang, putih lan kuning-kuning katon mencolok, lan kisi sing disetel ing wayah wengi bisa nggambarake lampu sing sumunar, ngelingake supire supaya nggatekake.


4. Rincian alangan rantai Plastik


Penghalang Rantai Plastik


5. Kualifikasi alangan rantai Plastik


Penghalang Rantai Plastik


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka alangan rantai Plastik


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

10 pcs / pkg, anyaman tas, karton utawa minangka panjaluk sampeyan
10 pcs / anyaman-tas
4800 pcs / 20ft GP
Utawa 378 pcs / palet
Ukuran palet: 1100 * 1100 * 2250mm
3780 pcs saben kontainer 20ft GP,
Pabrik 70 cm Fleksibel Oranye Lalu Lintas Keamanan Jalan Merah PVC
8100 pcs saben kontainer 40ft HQ
Pabrik Paling Didhuwur Pabrik 70 cm Fleksibel Pigel Plastik Digunakake Cone Road Cone


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Penghambat Rantai Plastik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR