Studi Jalan Led sing Reflektif
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 0 Studi Jalan Led sing Reflektif - 0
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 1 Studi Jalan Led sing Reflektif - 1
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 2 Studi Jalan Led sing Reflektif - 2
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 3 Studi Jalan Led sing Reflektif - 3
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 4 Studi Jalan Led sing Reflektif - 4
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 5 Studi Jalan Led sing Reflektif - 5
  • Studi Jalan Led sing Reflektif - 6 Studi Jalan Led sing Reflektif - 6

Studi Jalan Led sing Reflektif

Materi Stud Led Road Reflektif LED reflektor lampu jalan mobil Guangdong. Studi dalan sing dipimpin bisa ngemot 20 ton.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Studi Jalan Led sing Reflektif


1.Pengantar sakakancing dalan sing reflektif


1.Kuat tekanan, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.


2.Parameter (Specification) of the Studi Jalan Led sing Reflektif


Jeneng Produk

reflektif dipimpin kancing dalan

Bahan awak

PC

Pasokan listrik

Panel surya (monokristalin 2.5V / 0.2W)

Batere

NI-MH1.2V / 800MAH utawa baterai Lithum

LED

Diameteripun Ultra padhang 5mm (6 pcs utawa 10 pcs)

Werna LED

Abang, Kuning, Ijo, Biru, Putih

mode kerja

Ngisi ulang awan awan lan digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi

Mode sumunar

Kedhip utawa ajeg (frekuensi sumunar 2Hz, uga bisa digawe miturut sarat sampeyan)

Jam kerja

(1) .Blink: 140jam kanggo batere NI-MH; 130 jam kanggo batere lithum;

(2). Konsisten: 40 jam kanggo batere NI-MH; 35jam kanggo adonan lithum

Bukti banyu

IP68

Jarak visual

> 800m

Jangka urip

> 3 taun

Kapasitas muatan

> 20T

Ukurane

Dia122 * 25mm

Suhu kerja

-40 ~ 85 ° C

Jangka urip

2 taun kanggo batere NI-MH; 5 taun kanggo batere Lithum


3.Feature And Application of the kancing dalan sing reflektif


1) Cocog kanggo pinggir dalan lan trotoar
2) Bisa nggunakake 7-10 dina ing wayah awan utawa udan sawise diisi daya kanthi lengkap.
3) Bisa digunakake luwih saka 3 taun kanthi normal
4) Ngirit energi lan perlindungan lingkungan
5) Refektip dipimpin dalan kandang jaranbisa ngemot 20 ton.
6) Anti banyu lan ora bisa dipecah: Panel surya, elektronik lan optik dipasang ing njero



4. Rincian saka reflektor dalan Solar





5. Kualifikasi kandang jaran sing reflektif



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka kancing jembatan lorong sing ana ing kono

dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Kanggo jumlah pesanan utawa pesanan sampel, kita bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Pesenan gedhe umume nggunakake pangiriman laut.

Wektu pengiriman kaya ing ngisor iki:


Panas Tags: Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR