Ngarep > Produk > Produk Lalu Lintas > Stud Solar Road

Stud Solar Road

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Best Metal minangka China profesional
Stud Solar Roadpabrikan lan ChinaStud Solar Roadpemasok. Kita fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, penghalang tali, wadhah, kaset pengaman, produk tampilan sing didol menyang saindenging jagad, kayata Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea.


Rincian Stud Solar Road


1.Bahan: Bahan utawa aluminium PC kelas ndhuwur
2. Pasokan listrik: Panel Surya Cekap Tinggi (2.5V / 140MA)
3. panel surya ASUS
4. LED: diameteripun Ultra padhang 5mm (4 pcs utawa 6 pcs)
5.Werna warna: Abang, Kuning, Ijo, Biru, Putih
6. Model kerja: Blinking utawa konstan (diisi awan, bisa digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi)
7. Jam kerja: 140 jam kanggo kedhip lan 40 jam kanggo tetep sawise diisi daya kanthi lengkap
8. Jarak visual:> 800m.9 Bukti banyu: IP68,10. Ukuran: 114 * 90 * 11mm
9.Résistansi:> 15T (bisa dipasang ing tengah dalan)
10. Jangka urip: 5 taun kanggo batere lithium)
11. Desain khusus kanggo cara siklus, cara mancal, klub Golf, taman Hotel.

Kancing dalan surya iki biasane diisi srengenge. Sanalika wiwit peteng, lampu LED ing kandang jaran kasebut kanthi otomatis saben wengi. Dheweke dirancang khusus kanthi ngelingi keamanan dalan lan bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, persimpangan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para supir ing peteng lan cuaca sing ora becik. Sistem surya stud dalan aluminium kondusif kanggo nyuda pengaruh lingkungan lan ngirit biaya lan supaya keamanan dalan.

Fitur Solar Road Stud

1. Ramah Lingkungan: Nggunakake sinar srengenge minangka sumber cahya, nduweni ciri hemat energi, perlindungan lingkungan.
2. Umur Umur: Bisa luwih saka 3 taun kanthi normal.
3. Wektu kerja sing Suwe: Bisa digunakake 100 ~ 200 jam sawise diisi daya kanthi sangisore sumber cahya standar.
4. Rentang suhu: -20 â „ƒ ~ + 70â„ ƒ.
5.Visibilitas: Padhang LED sing kuat narik perhatian driver kanthi gampang kanthi jarak 500m.

View as  
 
Lampu Led Driveway Solar Led

Lampu Led Driveway Solar Led

Reflektor pinggir dalan dalan surya sing dipimpin aluminium. Lampu Led Driveway Led Solar bisa nggunakake 7-10 dina nalika awan utawa udan sawise diisi daya kanthi lengkap.

Maca liyaneKirim Enquiry
Reflektor Dalan Plastik Surya

Reflektor Dalan Plastik Surya

Reflektor dalan plastik surya Kethopak surya sing dipimpin surya kucing mripat plastik tahan air kancing dalan sing reflektif. Reflektor dalan plastik solar bisa digunakake luwih saka 3 taun biasane

Maca liyaneKirim Enquiry
Reflektor Dalan Surya Plastik

Reflektor Dalan Surya Plastik

Produk keamanan dalan saka reflektor dalan surya plastik. Reflektor dalan surya plastis duwe resistensi tekanan sing kuat, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).

Maca liyaneKirim Enquiry
Stud Kothak Surya Plastik

Stud Kothak Surya Plastik

Produk keamanan dalan saka kancing dalan surya plastik. Kancing dalan surya Plastik duwe efek reflektif sing kuat, kanthi peringatan yen kendaraan ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Refleksi Jalan Raya Stud

Refleksi Jalan Raya Stud

Jual Hot Plastik ABS Plastik Reflektif Reflektif Jalan Stud. Reflector Road Stud pancen apik banget ing sangisore lampu, supire bisa ngrasakake bayangane ing jarak 150-200m. Dadi migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kancing Jalan Keramik

Kancing Jalan Keramik

Keselamatan dalan sing bisa ditampilake minangka landasan keramik 4 inci keramik sing didol. Kancing dalan keramik dipecat ing suhu 1300 derajat sing dhuwur kanggo mesthekake karakteristik resistensi nyandhang dhuwur lan ora bakal luntur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR