Ngarep > Produk > Alangi Cafe Jalan

Alangi Cafe Jalan

Best Metal minangka China profesionalAlangi Cafe Jalanpabrikan lan ChinaAlangi Cafe Jalanpemasok. Kita fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, penghalang tali, wadhah, kaset pengaman, produk tampilan sing didol menyang saindenging jagad, kayata Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea.


Alangi cafe jalanan njaba ruangan pariwara pariwara pvc logo ngalangi banner ban karo gambar baja sing ana gandhengane:


· Bahan Banner: kanvas sing katon tradisional, PVC ekonomis utawa bahan bolong khusus sing ngidini angin bisa liwat.
· Bahan bingkai: Baja, tabung tugas abot kanthi sikil sing luwes.
· Perawatan lumahing: Bubuk UV Dilapisi Ireng.
· Kualitas: Kuat nggawe tabung tugas abot.
· Bingkai ireng kanthi sikil sing bisa dicopot.
· Kaki sing bisa diatur kanggo pengaturan sing aman lan luwih apik.
· Werna: CMYK Percetakan Warna Lengkap.
· Precision: kulit spanduk sing dicithak kanthi resolusi dhuwur 1440dpi kanthi UV lan bukti banyu.
· Gunakake kanggo: alangan cafe portebel, bar sing ditampilake ing njaba ruangan.

Papan sing bisa ditrapake penghalang cafe jalanan
· Kesepakatan kanggo nggawe area makan utawa ngrokok ing njaba cafe, bar, restoran
· Klub malam duwe mupangat tambahan kanggo promosi bisnis nganggo spanduk merek.

Fitur alangi cafe dalan
Alangan 1M Cafeâ € “Nyithak Sisi Tunggal / Sisi Ganda
Kalebu Frame lan Percetakan Grafis
Ukuran Bingkai Standar: 1000 mm (W) x 900 mm (H)
Ukuran Visual Standar: 960 mm (W) x 750 mm (H)
Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!
2M Cafe Barrierâ € “Nyithak Sisi Tunggal / Sisi Ganda
Kalebu Frame lan Percetakan Grafis
Ukuran Bingkai Standar: 2000 mm (W) x 900 mm (H)
Ukuran Visual Standar: 1960 mm (W) x 750 mm (H)
Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!


View as  
 
Alangan dalan 2M

Alangan dalan 2M

2M Street Barrier kanggo pariwara lurung-lurung utawa pariwara alangan kafe lan angin diuripake maneh. Barrier 2M Street kanggo pariwara dalan digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangan Jalan Pariwara

Alangan Jalan Pariwara

Advertising Street Barrier kanggo pariwara ing dalan utawa iklan alangan kafe lan angin nolak. Alangan Jalan Pariwara kanggo pariwara dalan digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan lan Pameran.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangan dalan 1M

Alangan dalan 1M

1M Street Barrier kanggo pariwara ing dalan utawa iklan alangan kafe lan angin nolak. 1M Street Barrier kanggo iklan jalanan dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Barrier Cafe Jalan Pariwara

Barrier Cafe Jalan Pariwara

Advertising Street Cafe Barrier kanggo pariwara ing dalan utawa iklan alangan kafe lan angin nolak. Alangan Street Café Advertising digunakake ing Bank, Supermarket lan Shopping mall.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangi Tube Tube Square

Alangi Tube Tube Square

Pamblokiran alun-alun cafe Alangan Pabrik kanggo pariwara dalan utawa iklan alangan kafe lan angin nolak. Alun-alun Tube Tube Street kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangi Tube Tube

Alangi Tube Tube

Alangan Babak Tube Tube kanggo pariwara dalan utawa pariwara alangan cafe lan resit angin. Alangan Tube Tube Babagan digunakake ing Bank lan Supermarket.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR