Pengepakan Lan Kaset Pengiriman
  • Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 0 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 0
  • Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 1 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 1
  • Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 2 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 2
  • Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 3 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 3
  • Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 4 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 4
  • Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 5 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman - 5

Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

Super Opp Pack Adhesive Bopp Transparan Sealing Box Crystal Clear Packing And Shipping tape. Packing And Shipping Tapes dirancang kanggo kothak panyegelan, pengiriman, surat, kemasan utawa aplikasi taping panyimpenan. Cocog kanggo nglindhungi label. Digunakake kanthi wiyar kanggo kemasan karton, panyegelan, nglindhungi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaPengepakan Lan Kaset Pengiriman

Pengepakan Lan Kaset Pengirimanyaikudmlebukanggo aplikasi panyegelan kothak, pengiriman, kirim, bungkus utawa panyimpenan. Cocog kanggo nglindhungi label. Digunakake kanthi wiyar kanggo kemasan karton, panyegelan, nglindhungi.

 

 

2.Parameter (Spesifikasi) sakaPengepakan Lan Kaset Pengiriman

prjeneng oduct

Tape Pengepakan OPP

Kandel

35mik-70mik

Ukuran Umum

50mic * 48mm * 50m / 100

Werna

Transparan   

Materi

Bopp

Fitur

Dhukungan film Bopp lan adhesif akrilik sensitif tekanan. Kekuwatan tarik dhuwur, toleransi suhu sing jembar, bisa dicithak.

Lamaran

Dmlebukanggo aplikasi panyegelan kothak, pengiriman, kirim, bungkus utawa panyimpenan. Cocog kanggo nglindhungi label. Digunakake kanthi wiyar kanggo kemasan karton, panyegelan, nglindhungi.


Kode

Katrangan

Kandel(mm)

Perekat (kg / cm)

Elongasi (%)

Tarik (kg / cm)

B-A2N03

BOPP pengepakan akrilik kuat adhesi

0.038

0.14

<180

3.0

B-A2903

0.042

0,20

<180

3.0

B-A2K03

0.045

0,20

<180

3.0

B-A2613

0.048

0,20

<180

3.0

B-A2713

0,050

0,20

<180

3.0

B-A2213

0.052

0,20

<180

3.0

B-A2203

0.054

0,20

<180

3.5

B-A2323

0.062

0,20

<180

3.5

B-A2303

0.065

0,20

<180

3.5

B-A2403

0.089

0.24

<180

6.0

B-A2413

0,090

0.24

<180

6.0

 

 

Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

3.Fitur And Lamaran of the Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

Ndhaptar kawat listrik, gulungan kabel, trafo, peralatan distribusi listrik, sirkuit mobil, teknik listrik, listrik rumah tangga, motor, kapasitor, regulator lsp. Kabeh jinis motor, bagean elektronik sing digunakake tetep jampel.

 

4.Rincian babaganPengepakan Lan Kaset Pengiriman

Dhukungan film Bopp lan adhesif akrilik sensitif tekanan.

Kekuwatan tarik dhuwur, toleransi suhu sing jembar, bisa dicithak.

.

 

 

5.Kualifikasi saka Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

Pengepakan Lan Kaset Pengirimanlulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

HS Kode

3919109900

 

 

Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 

Panas Tags: Packing And Shipping tape, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR