Kaset Tandha Lantai
  • Kaset Tandha Lantai - 0 Kaset Tandha Lantai - 0
  • Kaset Tandha Lantai - 1 Kaset Tandha Lantai - 1
  • Kaset Tandha Lantai - 2 Kaset Tandha Lantai - 2
  • Kaset Tandha Lantai - 3 Kaset Tandha Lantai - 3
  • Kaset Tandha Lantai - 4 Kaset Tandha Lantai - 4
  • Kaset Tandha Lantai - 5 Kaset Tandha Lantai - 5
  • Kaset Tandha Lantai - 6 Kaset Tandha Lantai - 6
  • Kaset Tandha Lantai - 7 Kaset Tandha Lantai - 7

Kaset Tandha Lantai

Tape tandha lantai kanggo nandhani jalur sikil utawa lokasi palet ing pabrik utawa gudang sampeyan. Kaset Tandha PVC Lantai nggunakake film PVC sing ramah lingkungan minangka substrat lan dilapisi karo perekat kinerja tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaKaset Tandha Lantai

PVC Kaset Tandha Lantai nggunakake film PVC sing ramah lingkungan minangka substrat lan dilapisi karo pwiskat kinerja dhuwur.

Digunakake kanggo mbedakake lan menehi tandha area tartamtu ing papan makarya, pusat perbelanjaan utawa papan liyane ing lapangan. Uga bisa digunakake kanggo ngelingake wilayah sing mbebayani.

 

 

2.Parameter (Spesifikasi) sakakaset tandha lantais

Jeneng Produk

Tape Tandha Lantai HaiJia PEs

Kandel

30mic-60mic (1.181mil-2.362mil / 0.03mm-0.06mm)

Werna

Abang, kuning, abang & putih, kuning & ireng, biru & putih, ijo & putih utawa disesuaikan

Jembar

48mm / 50mm lsp, minangka panjaluk pelanggan

Dawane

100m / 200m / 300m / 400m lsp, minangka panjaluk pelanggan

Paket:

Cithakan ekspor, 36 / 72rolls / ctn

Lamaran

1. Peringatan keamanan;
2. Wara-wara kanggo rel penjaga konstruksi, tandha bangunan sing mbebayani, kendaraan lan landai;
3. Tandha lalu lintas lan pandhuan dalan;
4. Tandha pamisahan adegan kriminal, isolasi darurat;
5. Bebaya bebaya;
6. Tandha papan parkir lan gangway ing kantor, rumah sakit, ing pameran lsp.

Fitur

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

 

3.Feature And Lamaran of the kaset tandha lantais

 

1. Peringatan keamanan;
2. Wara-wara kanggo rel penjaga konstruksi, tandha bangunan sing mbebayani, kendaraan lan landai;
3. Tandha lalu lintas lan pandhuan dalan;
4. Tandha pamisahan adegan kriminal, isolasi darurat;
5. Bebaya bebaya;
6. Tandha papan parkir lan gangway ing kantor, rumah sakit, ing pameran lsp.

 

 

4.Rincian babagankaset tandha lantais

 

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

Kaset Tandha Lantai

5.Kualifikasi sakakaset tandha lantais

Kaset Tandha Lantaiwwislulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Kaset Tandha Lantai

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani kaset tandha lantais

Serkosokbaline: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Delivery:Our retractable belt barrier or stanchion will be fast delivwisd , with safety packaging lan pangiriman safety liwat segara.

Kaset Tandha Lantai

7. FAQ

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.


P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.


P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.


P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.


P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Of course! Firstly, please send pictures or videos to us, let us make sure what problem thwis is. If this problem can use parts to solve, we will send the replacements for free, if the problem can’t solve, We will give u discounts in your next order for compensation.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tape Marking Lantai, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijupuk, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR