Babagan kita

Best Metal International Co, Ltd, didegaké ing taun 2003 yaiku fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, tali tali, sabuk pengaman, kaset pengaman, wadhah, produk tampilan, produk sing didol ing saindenging jagad, kayata Jerman , Polandia, Inggris, Perancis, Jepang, Korea ...
Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing dikembangake kanggo sampeyan dhewe. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar. Kanthi pengalaman lan layanan perhatian sing akeh, kita wis dikenal minangka pemasok sing bisa dipercaya kanggo para pembeli internasional. Kita ngoperasikake fasilitas ing omah kanggo nggarap proyek OEM / ODM.

Rincian
News
  • Kepiye penting Stanchable Stackable Belt Stanchion?

    Napa Stackable Retractable Belt Stanchion gampang banget dipecah? Alesan dhasar yaiku kursi pager profil rendah iki ora cukup bahan lan kualitas ora rata, nyebabake umur layanan luwih sithik. Yen mung digunakake ing njero unit kasebut, mula pancen apik banget, apamaneh digunakake ing papan umum kant...

    Rincian
  • Kasedhiya kanggo bank pusat blanja, Sabuk Sabuk sing Ditarik

    "Garis satu meter" minangka praktik internasional "garis peradaban" lan "garis moral". Iki dikenalake menyang negara kita ing taun 1990an. Iki uga diarani Retractable Belt Barriers, railing seat, cordon, lan mobile guardrail. "Garis satu meter" digunakake akeh. Digunakake ing papan sing rame.

    Rincian

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, kayata Retractable Belt Barrier, Rope Barrier, Sign Holder, monggo tinggalake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

  • QR