Pananda Jalan LED Surya
  • Pananda Jalan LED Surya - 0 Pananda Jalan LED Surya - 0
  • Pananda Jalan LED Surya - 1 Pananda Jalan LED Surya - 1
  • Pananda Jalan LED Surya - 2 Pananda Jalan LED Surya - 2

Pananda Jalan LED Surya

Pananda Jalan LED Surya Aluminium Solar LED Road Stud. Pananda Jalan LED Surya duwe efek reflektif sing kuat, kanthi peringatan babagan kendaraan ing wayah wengi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pananda Jalan LED Surya


1. Pambuka pananda dalan sing dipimpin Solar


1. resistensi tekanan kuat, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.


2.Parameter (Spesifikasi) panandha dalan sing dipimpin Solar


Jeneng

Solar LED RoadStud

Materi

Aluminiumalloy

Powersupply

Solarpanel (monokristalin 2.5V / 0.2W)

Batere

NI-MH1.2V / 600MAH utawa super kapasitor

LED

Diameter ultrabright 5mm * 3 pcs (sisih dobel)

Werna LED

Abang; Kuning; Ijo; Biru; Putih

Flashingmodel

Jinis anteng Blinkingor

Visualisensi

> 800m

Workmodel

Rechargingat dina lan digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi

Jam kerja

Isi kanthi 8 jam lan bisa terus 120 jam terus-terusan

Anti banyu

IP 68

Jangka urip

> 800

Loadcapacity

> 80

Lowongan Kerja

"40-85 ° c

Produk

L108mm * W97mm * H25mm

Bobot

300g / pc

Pengepakan

60 pcs / CTN

Cartonsize:

33 * 22.5 * 31cm

Bobot

20kgs / karton


3.Fitur lan Aplikasi pananda dalan sing dipimpin Solar


1). Hemat energi lan perlindungan lingkungan.
2). Instalasi gampang, ora ana perawatan.
3). Indikator visibilitas sing dhuwur bisa mbantu nyopir wengi sing luwih gampang lan aman.

4). Sumber daya sing unik, sumber energi adhedhasar surya.
5).Stud LED Jalan Suryabisa diisi kanthi otomatis.

6) fungsi paling apik anti banyu.


4. Rincian panandha dalan sing dipimpin Solar


Pananda Jalan LED Surya


5. Kualifikasi pananda dalan sing dipimpin Solar


Pananda Jalan LED Surya


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka pananda dalan sing dipimpin Solar


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Pesenan cilik utawa pesanan conto, umume bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Largeorder umume nggunakake kapal samudra.

Wektu kapal kaya ing ngisor iki:


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Solar LED Road Marker, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR