Ngarep > Produk > Antrian alangan lan Stanchion

Antrian alangan lan Stanchion

Best Metal minangka China profesionalAntrian alangan lan Stanchionpabrikan lan ChinaAntrian alangan lan Stanchionpemasok. Kita fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, penghalang tali, wadhah, kaset pengaman, produk tampilan sing didol menyang saindenging jagad, kayata Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea.


Antrian alangan lan Stanchion also called crowd control stanchion was made by 201# stainless steel with nylon belt and retractor system.


Antrian alangan lan Stanchion is used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.

Product Features of Antrian alangan lan Stanchion

1. Sabuk pengunci pungkasan kanggo nyegah peluncuran sabuk sing ora disengaja.
2. Dhuwur bobot 32cm kanggo stabilitas maksimal.
3.Mekanisme rem kanggo mundur, sabuk sing aman.
4. Pilihan finish stainless dilapisi listrik lan Polesan sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan.
5.Pilih warna kirim kanthi sawetara pilihan warna sabuk.
6. Kerajinan rampung: kasedhiya ing satin, polish, titanium dilapisi.

View as  
 
Starkasi Antrian Stackable

Starkasi Antrian Stackable

Pemasok Cina Stackable Queue Stanchion kanthi rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Penghalang Sabuk Penarik Antrian Stackable iki digawe dening baja tahan karat 201 #. Gampang nggawa!

Maca liyaneKirim Enquiry
Rolling Antrian Roller

Rolling Antrian Roller

China Penyedia bubuk bubuk Black Roller Queue Stanchion kanthi roda Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Rolling Queue Stanchion iki digawe dening baja tahan karat 201 #. Gampang nggawa!

Maca liyaneKirim Enquiry
Plancongan Antrian Plastik

Plancongan Antrian Plastik

Produk keamanan pasokan njaba nganggo Planco Baris Plastik PVC utawa stanchion, kanthi tiang PVC lan basis karet, tugas abot. Plancongan Antrian Plastik iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Stankion Antrian Ireng

Stankion Antrian Ireng

China nggawe produk keamanan Lapisan Powder T-Shape Standing Ireng Ireng kanggo kontrol antrian lan kontrol wong akeh. Digunakake sacara wiyar ing bandara, hotel, pameran lan pesta-pesta gedhe liyane. Stankion Antrian Ireng uga diarani stankion sabuk sing bisa ditarik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Kanca Antrian rame

Kontrol Kanca Antrian rame

Produk safety supply stainless steel Crowd Control Queue Stanchion kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Stankion Antrian Kontrol Cithakan uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pameran Antrian Pameran

Pameran Antrian Pameran

Pasokan produk keamanan Pameran Antrian Pameran stainless steel kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Stankion Antrian Pameran uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol akeh.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR