Ngarep > Produk > Sabuk Pengaman

Sabuk Pengaman

Bestmetal dibentuk kanthi resmi ing taun 2003. Minangka China profesionalSabuk Pengamanpabrikan lan ChinaSabuk Pengamansuplier, Best Metal minangka kekuatan sing kuwat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Insinyur sing duwe pengalaman supaya bisa memenuhi syarat sing disesuaikan. Kanthi kapasitas produksi cukup taunan, kita bisa ngisi pesenan akeh kanthi gampang. Matur suwun, surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.


Sabuk pengaman kalebu sabuk kanggo alangan antrian, sabuk kanggo koper, lan sabuk kanggo keamanan.

Aplikasi sabuk pengaman

1. Sabuk kanggo alangan antrian, sabuk nilon berkualitas tinggi dawane 2m, 3m, 5m

2. Sabuk pengaman kanggo nglindhungi keamanan barang

3. Sabuk kanggo nglindhungi keslametan manungsa

Fitur produk sabuk pengaman

· 1. Bahan: Poliester, Nylon, PP uga kasedhiya.

· 2. Ukuran: ukuran sing dikarepake; ukuran biasa: jembaré: 50mm utawa 38mm; Dawa: 1700mm utawa 1800MM utawa 2000MM.

· 3. Pencetakan logo: Pencetakan sidimasi, Pencetakan Layar Sutra, Logo tenunan uga bisa ditawakake.

· 4. lampiran: pancing sing bisa dicopot lan geser geser kaya sing ditampilake ing foto ing ngisor iki.

· 5. Werna: pola utawa warna pantone iku OK




View as  
 
Kaset Kanggo Kancing Antrian

Kaset Kanggo Kancing Antrian

Pasokan produk keamanan Kaset Kanggo Antrian Stanchion kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Tape Kanggo Antrian Stanchion digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sateruse.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kaset Kanggo Alangan Antrian

Kaset Kanggo Alangan Antrian

Kaset produk keamanan kanggo alangi antrian kanggo njaga jarak keamanan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Pita kanggo alangan antrian uga diarani stanki sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan liyane pesta gedhe.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik

Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik

Sabuk produk safety Supply Kanggo Stanchion sing Ditarik kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Sabuk Kanggo Stanchion Ditarik digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat blanja, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sateruse.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sabuk nilon

Sabuk nilon

Pasokan produk safety Sabuk Nylon kanggo njaga jarak keamanan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Sabuk Nilon bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sabuk Kanggo Alangan Antrian

Sabuk Kanggo Alangan Antrian

Sabuk produk keamanan sabuk kanggo alangan antrian kanggo njaga jarak keamanan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Sabuk kanggo alangan antrian digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR