Ngarep > Produk > Alangan Kontrol Akeh lan Stankion

Alangan Kontrol Akeh lan Stankion

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.


Best Metal minangka produsen Barrier and Stanchion Control Crowd Control China profesional lan pemasok China Crowd Control Barrier And Stanchion. Kita fokus ing Produk keamanan Ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, penghalang tali, wadhah tandha, kaset keamanan, produk tampilan sing didol menyang kabeh wilayah donya, kayata Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea.


Crowd Control Barrier And Stanchion uga diarani stanchion control crowd digawe dening 201 # stainless steel kanthi sabuk nilon lan sistem retractor.

Penghalang lan Penghambat Kontrol Akeh digunakake ing Bank, Supermarket, pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Fitur Produk Alangan Kontrol Akeh lan Stanchion

1. Sabuk pengunci pungkasan kanggo nyegah peluncuran sabuk sing ora disengaja.
2. Dhuwur bobot 32cm kanggo stabilitas maksimal.
3.Mekanisme rem kanggo mundur, sabuk sing aman.
4. Pilihan finish stainless dilapisi listrik lan Polesan sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan.
5.Pilih warna kirim kanthi sawetara pilihan warna sabuk.
6. Kerajinan rampung: kasedhiya ing satin, polish, titanium dilapisi.


View as  
 
Sanktis Sabuk sing Ditarik

Sanktis Sabuk sing Ditarik

Pemasok Tiongkok Sabuk Penarik Ditarik nganggo rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Stanktur Sabuk sing Ditarik digunakake ing Bank, Supermarket lan Mal Shopping. Gampang nggawa!

Maca liyaneKirim Enquiry
Akeh Kontrol Stankion Tape Penghalang Ditarik

Akeh Kontrol Stankion Tape Penghalang Ditarik

Pasokan produk keamanan Crowd Control Stanchions Retractable Tape Barrier kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Tape Penghambat Retractable Control Crowd iki digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pengendharaan Kontrol Akeh

Pengendharaan Kontrol Akeh

Pemasok China Stankion Control Crowd with wheel Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Stankion Kontrol Crowd digunakake ing Bank, Supermarket lan mal Shopping. Gampang nggawa!

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangan Kontrol Akeh

Alangan Kontrol Akeh

China Supplier of Crowd Control Barrier utawa stanchion with wheel Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Alangan Kontrol Akeh digunakake ing Bank, Supermarket lan mal Shopping. Gampang nggawa!

Maca liyaneKirim Enquiry
Stankion Kontrol Wong Akeh Metal

Stankion Kontrol Wong Akeh Metal

China Pemasok bubuk bubuk Black Metal Crowd Control Stanchion kanthi rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Stankion Kontrol Crowd Logam iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg. Gawe gampang!

Maca liyaneKirim Enquiry
Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol

Pengendharaan Kontrol Wong Akeh Rol

China Pemasok bubuk bubuk Black Roller Crowd Control Stanchion kanthi roda Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta-pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Roller Crowd Control Stanchion iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg sing abot. Gawan gampang!

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR