Ngarep > Produk > Alangi dipasang tembok

Alangi dipasang tembok

Best Metal minangka China profesionalAlangi dipasang tembokpabrikan lan ChinaAlangi dipasang tembokpemasok. Kita fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, penghalang tali, wadhah, kaset pengaman, produk tampilan sing didol menyang saindenging jagad, kayata Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea.


Alangi dipasang temboks use durable stainless steel or steel head finish ,heavy polyester cross weave belt that won't fray over time.A safe retracting brake,universal belt end, and provided receiving end ensure a safe, reliable and trouble free crowd control barrier. These wall mounted retractable belt barriers are available in a variety of standard finishes and belt colors with customization available.


Alangi dipasang temboks are often used for rope barrier or stanchion in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.

Product Features of Alangi dipasang temboks

1. Sabuk pengunci pungkasan kanggo nyegah peluncuran sabuk sing ora disengaja.
2. Dhuwur bobot 32cm kanggo stabilitas maksimal.
3.Mekanisme rem kanggo mundur, sabuk sing aman.
4. Pilihan finish stainless dilapisi listrik lan Polesan sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan.
5.Pilih warna kirim kanthi sawetara pilihan warna sabuk.
6. Kerajinan rampung: kasedhiya ing satin, polish, titanium dilapisi.

View as  
 
Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik

Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik

Kaset Pita Sabuk sing Ditarik saka Crowd Control iki digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo ana Logo opsional ing ndhuwur ditampa. We are ngarep-arep dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China. Crowd Control Retractable Belt Tape Cassette kanthi bentuk T elegan.

Maca liyaneKirim Enquiry
5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse

5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse

5M Magnetic Wall Mounted Retractable Belt Barrier For Warehouse umume digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian 5M Magnetic Wall Mounted Retractable Belt Barrier For Warehouse uga digunakake ing pameran lan partai gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangi dipasang ing tembok

Alangi dipasang ing tembok

Alangan dipasang tembok sing muter digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume. Alangan sing dipasang ing tembok bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangan dipasang tembok Magnet

Alangan dipasang tembok Magnet

Alangi dipasang tembok magnet plastik digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume. Alangan tembok magnetik plastik bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum .

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangi dipasang plastik plastik

Alangi dipasang plastik plastik

Alangi dipasang tembok plastik digunakake kanthi akeh kanggo kendhali, kontrol antrian Alangan dipasang tembok plastik uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alangi dipasang tembok 5 m

Alangi dipasang tembok 5 m

Alangi dipasang tembok 5m digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, alangan tembok sing dipasang 5m bisa digunakake minangka manajer antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR