Ngarep > Babagan Kita>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Best Metal International Co, Ltd, didegaké ing taun 2003 yaiku fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata halangan sabuk sing bisa ditarik, tali tali, sabuk pengaman, kaset, tandha tandha, produk tampilan, produk sing didol ing saindenging jagad, kayata minangka Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea ...

Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing dikembangake kanggo sampeyan dhewe. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar. Kanthi pengalaman lan layanan perhatian sing akeh, kita wis dikenal minangka pemasok sing bisa dipercaya kanggo para pembeli internasional. Kita ngoperasikake fasilitas ing omah kanggo nggarap proyek OEM / ODM. Insinyur sing duwe pengalaman supaya bisa memenuhi syarat sing disesuaikan. Kanthi kapasitas produksi cukup taunan, kita bisa ngisi pesenan akeh kanthi gampang. Kanggo mesthekake kualitas, kita duwe luwih saka 10 anggota QC kanggo nindakake inspeksi sing ketat ing saben tahap: inspeksi mlebu (IQC), inspeksi proses (IPQC) lan inspeksi pungkasan (FQC). Kita uga wis ngenalake peralatan, supaya kita bisa nggawe produk sing cocog karo standar internasional. Produk kita adol apik ing pasar domestik lan internasional, kayata Yaman, Amerika, Timur Tengah kaya Arab Saudi lan disenengi klien. Kanggo entuk manfaat saka st kitaKapabilitas rong OEM / ODM lan layanan perhatian, hubungi saiki. Kita kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien.




  • QR