Ngarep > Produk > Tali Keamanan

Tali Keamanan

Best Metal minangka pabrikan Tali Keamanan China lan panyedhiya Tali Keamanan China sing misuwur. Pabrik khusus kanggo nggawe alangan sabuk sing bisa ditarik, alangan tali, wadhah tandha. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing digawe dhewe kanggo sampeyan milih. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar.


Tali keamanan bisa nggunakake bahan serat asli kayata nilon 66 benang, kanthi kekuatan dhuwur, elongasi cilik, resistensi kejut sing apik, tahan suhu dhuwur, lsp. Utamane cocog kanggo petugas pemadam kebakaran ing pertempuran geni lan nylametake, lan bantuan bencana utawa kanggo latihan saben dina tali safety geni.


Dhiameter tali safety yaiku 10mm-16mm, tali gesper, nganggo kunci kertu asuransi, kekuatan tarik tekan standar nasional.
Tali keamanan geni kudu disimpen ing papan sing anget, garing lan berventilasi, adoh saka sumber panas. Tali keamanan geni, sawise digunakake lan aja kontak kanthi landhep
obyek ing transit. Intine, tali kasebut duwe umur gunane telung taun. Tali keamanan kudu dicenthang kanthi periodik dening pabrikan utawa wakil sing ditetepake paling ora setaun sepisan.

Tali keamanan padha karo tali nilon, nanging ora kuwat, tali iki kurang sithik tinimbang nilon, tahan UV banget, lan ora bakal kuning nalika kena unsur-unsur kasebut.
Kagunaan umum kalebu, tali antena wong-tali, tali tarik, tali derek tongkang, tali rigging, tali wit, lan tali safety. tali nilon kepang tali nilon uwal tali sabuk pengaman tali sabuk.

Fitur tali safety:
1. Bahan: Poliester, Nylon, PP uga kasedhiya.
2. Ukuran: ukuran sing dipengini; ukuran biasa: jembaré: 50mm utawa 38mm; Dawa: 1700mm utawa 1800MM utawa 2000MM.
3. Pencetakan logo: Pencetakan sublimasi, Pencetakan Silk-Screen, logo Woven uga bisa ditawakake.
4. lampiran: pancing lan geser geser sing bisa dicopot kaya ditampilake ing foto ing ngisor iki.
5. Werna: pola utawa warna pantone ora apa-apa.

View as  
 
Tali buludru ijo

Tali buludru ijo

Beludru ijo Ropess digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane. Tali Beludru ijo bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Twisted Emas

Tali Twisted Emas

Tali Twisted Emas digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume. Tali Twisted Emas bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Twisted Putih

Tali Twisted Putih

Tali Twisted Putih digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume. Tali Twisted Putih bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Twisted Pancing Perak

Tali Twisted Pancing Perak

Tali Twisted Pancing Perak uga dijenengi stancion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol wong akeh, kontrol antrian lan Tali Twisted Pancing perak uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Twisted Biru

Tali Twisted Biru

Tali Twisted Biru digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume. Tali Twisted Biru bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Twisted Braid Abang

Tali Twisted Braid Abang

Tali Twisted Braid Abang uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol wong akeh, contro antrian. Tali bengkong uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Tali Twisted Red Braid njaga keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR