Ngarep > Produk > Produk Lalu Lintas > Stud ing dalan

Stud ing dalan

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Best Metal minangka China profesional
Stud ing dalanpabrikan lan ChinaStud ing dalanpemasok. Kita fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata penghalang sabuk sing bisa ditarik, penghalang tali, wadhah tandha, kaset pengaman, produk tampilan sing didol menyang kabeh wilayahdonya, kayata Jerman, Polandia, Inggris, Prancis, Jepang, Korea.


Rincian Road Stud

1. Luwih saka sertifikat ASTM D4280 lan BS EN1463.
2. Nilai fotometri: ngluwihi 600 (mcd / lux)
3.Warna reflektor: kuning / putih / abang / ijo / biru
4.Warna kerak: kuning / putih / abang / ijo / biru
5. Bahan reflektor: PMMA
6.Muka: praupan siji / dobel
7. banyu, minyak, kimia lan tahan panas
8. Refleksi sing dhuwur banget
9. instalasi gampang

Ruang Lingkup Aplikasi Stud

1. Sudut wuta sing mbebayani lan kurva sing cetha, bintik-bintik ireng lan wilayah sing kurang surem.
2. Wilayah kanthi kahanan cuaca sing ora bisa diprediksi (dalan pesisir, wilayah kabut, wilayah udan lan udan, lsp).
3. Prapatan persimpangan, landasan urip lan mati, garis tengah lan pamisah, peringatan mlebu, jalur carpool, jembatan, dalan nyebrang lan sisih
4. Jalur pandhuan, pulau-pulau lalu lintas, bundaran lan dalan gunung.
5. Pajeg ing bandara, jalur sepeda lan pejalan kaki, numpak kapal lan keranjang banyu.

Fitur Road Stud

1. Road Stud resistensi tekanan sing kuat, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang)
2. Road Stud Efek reflektif sing kuwat, ngelingake kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Road Stud Maneka warna nggawe kutha kasebut endah
4. Road Stud Gampang dipasang, marker 1pc kanthi plester 30g (minuman keras resin A / B.





View as  
 
Mripat Kucing Surya Reflektor Surya

Mripat Kucing Surya Reflektor Surya

Penjual Katon Mata Kucing Surya paling apik reflektor Stud karo stud opsional. Kucing Mata Kincir Surya Kancing Surya bisa ngemot 20 ton.

Maca liyaneKirim Enquiry
Studi Plastik Plastik Reflektor Sisi 3M

Studi Plastik Plastik Reflektor Sisi 3M

Produk keamanan lalu lintas distributor Studi Plastik Jalan Raya 3M Reflektor. Sisih dalan Plastik 3M Reflektor Plastik Studs apik banget ing sangisore lampu supir bisa ngrasakake refleksi ing jarak 150-200m. Dadi migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Reflektor Mata Kucing Plastik

Reflektor Mata Kucing Plastik

Produk keamanan lalu lintas distributor plastik Cat Eyes Reflector. Plastik Cat Eyes Reflector apik banget ing sangisore lampu sing bisa dideleng drivere ana bayangan 150-200m sing adoh. Dadi migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Peningkatan Trotoar

Peningkatan Trotoar

ABS Plastik Reflective Road Stud Raised Pavement Marker Cat Eyes Reflector. Raised Pavement Marker apik banget ing sangisore lampu supaya supire bisa ngrasakake refleksi ing jarak 150-200 meter. Dadi migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Stud Plastik Plastik

Stud Plastik Plastik

Studi dalan plastik sing larang kanthi kualitas padhang. Plastik Road Stud pancen apik banget ing sangisore lampu, saengga supire bisa ngrasakake refleksi ing jarak 150-200m. Dadi Plastik Road Stud migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Studi Jalan Led sing Reflektif

Studi Jalan Led sing Reflektif

Materi Stud Led Road Reflektif LED reflektor lampu jalan mobil Guangdong. Studi dalan sing dipimpin bisa ngemot 20 ton.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR