Ngarep > Produk > Kaset Utamane Ati-ati

Kaset Utamane Ati-ati

Best Metal minangka produsen Kaset Keselamatan Utawa Ati-ati China lan pemasok Kaset Keselamatan Utawa Cina. Pabrik khusus kanggo nggawe alangan sabuk sing bisa ditarik, alangan tali, wadhah tandha. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing digawe dhewe kanggo sampeyan milih. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar.


Keselamatan utawa ati-ati Tapes,Barrier Tape, Tape Ati-ati, Produsen / supplier Tape Warning ing China, nawakake 80L Food grade LDPE Water Water Water Carriers Water Jug, H2go 80L Wheelbarrow Water Bag, 80L Water Bag H2go Barrow Bag Water Carriers Water Jug lan sapanunggalane .


Kaset safety utawa ati-ati biasane digunakake ing lokasi konstruksi, lokasi sing mbebayani, adegan kriminal lsp kanggo misahake kacilakan lalu lintas utawa darurat. Kaset Ati-ati iki uga digunakake kanggo mblokir mriksa daya lan pamriksan, administrasi dalan, proyek perlindungan lingkungan utawa zona khusus liyane. Pancen trep lan mesthine kudu ngrusak lingkungan situs kasebut.

Fitur kaset utawa ati-ati Kaset

1) Pangeling-eling sing Efektif babagan bebaya potensial

2) Digunakake ing lalu lintas, situs kerja konstruksi, area lukisan, TKP dll.

3) Karo warna cerah sing dipilih, oranye, abang, kuning, biru lsp, kabeh bisa ngiyatake efek Ati-ati visual.

View as  
 
Tape Keamanan Ati-ati

Tape Keamanan Ati-ati

Tape Security Tape Security and Tape Scotchs / Tape Gum Akrilik Berbasis Air. Tape Keamanan Ati-ati dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kaset Band Pipa

Kaset Band Pipa

Pipa Banding Pipa Kustom Pipa aliran panah arah menehi tandha lan pita pita banding karo lem adesif. Pipa Banding Pita digawe saka film PVC lan dilapisi karo perekat sensitif tekanan karet.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pita Tandha Utilitas Underground

Pita Tandha Utilitas Underground

Tape plastik pipa gas bawah tanah trotoar plastik pvc lantai safety Tape Signing Utilitas Underground. Tape Marking Utilitas Bawah Tanah digawe saka film PVC lan dilapisi karo perekat sensitif tekanan karet.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kaset Printer

Kaset Printer

10 taun pabrik bopp tape branded logo kustom dicetak Paket Printer. Kaset Printer dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

Pengepakan Lan Kaset Pengiriman

Super Opp Pack Adhesive Bopp Transparan Sealing Box Crystal Clear Packing And Shipping tape. Packing And Shipping Tapes dirancang kanggo kothak panyegelan, pengiriman, surat, kemasan utawa aplikasi taping panyimpenan. Cocog kanggo nglindhungi label. Digunakake kanthi wiyar kanggo kemasan karton, panyegelan, nglindhungi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pita Isolasi

Pita Isolasi

Tape Isolasi Listrik PVC Harga Rendah. Tape Insulasi dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang. Tape Insulasi digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR