Ati-ati Kaset
  • Ati-ati Kaset - 0 Ati-ati Kaset - 0
  • Ati-ati Kaset - 1 Ati-ati Kaset - 1
  • Ati-ati Kaset - 2 Ati-ati Kaset - 2
  • Ati-ati Kaset - 3 Ati-ati Kaset - 3

Ati-ati Kaset

Kaset ati-ati pvc bebaya Black Adhesive Ireng & Kuning / Abang & Putih. Kaset Ati-ati digawe kanthi 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakapvc tape ati-atis

Ati-ati Kasetwwisdigawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan tugas berat 7kg,Dawa sabuk bisa uga 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logo opsional ing ndhuwur ditampa.Kami ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

 

2.Parameter (Spesifikasi) sakapvc tape ati-atis

Katrangan sakapvc tape ati-atis

1

Katrangan

Kaset ati-atis: 300m * 7cm * 50micron, bisa disesuaikan

2

Model

WT007

3

Materi

PE

4

MOQ

1500 gulung

5

Fitur

Non-adesif, Kelembapan, tahan asor lan tahan Cuaca.

6

Sertifikasi

ISO9001: 2000 lan ISO14001-2004

7

Kauntungan

1. Produsen profesional

2. Kualitas dhuwur lan rega murah

3.Warna sing cetha nguatake efek visual

4. Efisiensi dhuwur

5. Layanan sing apik lan reputasi sing apik

8

Panganggone

Barricade tape is brightly colored tape(often incorporating a two-tone pattern of alternating yellow-black or red-white stripes or the words ''Caution'' or ''Danger'' in prominent lettering) that is used to warn or catch the attention of passersby of an area or situation containing a possible hazard. It acts as a minor impediment to prevent accidental entrance to that area or situation and as a result enhances general safety. Barricade tape is also known as construction tape or barrier tape or in refwisnce to the safety hazard involved as notice tape, caution tape,warming tape, danger tape or hazard tape. In case the tape is used by an organization the tape is named as police tape, firefighter tape or traffic control device tape.

Ati-ati Kaset

 

 

3.Fitur And Application of the pvc tape ati-atis

1. Peringatan keamanan;
2. Wara-wara kanggo rel penjaga konstruksi, tandha bangunan sing mbebayani, kendaraan lan landai;
3. Tandha lalu lintas lan pandhuan dalan;
4. Tandha pamisahan adegan kriminal, isolasi darurat;
5. Bebaya bebaya;
6. Tandha papan parkir lan gangway ing kantor, rumah sakit, ing pameran lsp.

3.

 

 

4.Rincian babaganpvc tape ati-atis

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

5.Kualifikasi sakapvc tape ati-atis

Ati-ati Kaset wwislulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Ati-ati Kaset

Ati-ati Kaset

Ati-ati Kaset

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani pvc tape ati-atis

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

Ati-ati Kaset


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Of course! Firstly, please send pictures or videos to us, let us make sure what problem thwis is. If this problem can use parts to solve, we will send the replacements for free, if the problem can’t solve, We will give u discounts in your next order for compensation.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

Panas Tags: Kaset Ati-ati, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR