Ngarep > Produk > Produk Lalu Lintas

Produk Lalu Lintas

Best Metal minangka pabrikan Produk Lalu Lintas China lan pemasok Produk Lalu Lintas China. Pabrik khusus kanggo nggawe alangan sabuk sing bisa ditarik, alangan tali, wadhah tandha. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing digawe dhewe kanggo sampeyan milih. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar.


Produk lalu lintas kayata Cones, Karet Bump Speed, Tanda, Penjaga Sudut, Pos Peringatan, Lokalisasi Roda, kancing dalan lan fasilitas keamanan lalu lintas liyane. Kita wis ngetrapake konsep inovasi terus-terusan kanggo ngasilake produk.


Produk lalu lintas asring digunakake kanggo nggawe jalur pamisahan utawa gabungan sajrone proyek konstruksi dalan utawa kacilakan mobil, sanajan luwih abot, tandha utawa pratandha luwih permanen digunakake yen pangalihan kasebut tetep tetep ing wektu sing suwe.

Kolom produk lalu lintas, anti-chu produk iki sapisan nggunakake cetakan poliuretan, keluwesan, lan kendharaan digulung bola-bali, langsung dibalekake, silinder dipasang bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendharaan bisa menehi peringatan sing apik, sambutan pabrik produksi nyata tuku, paling murah kanggo rega domestik, produk kualitas paling apik.
Parameter teknis:
1. Geser remukan bouncing kaping 1000 kaping.
2. Tekanan maksimal 20 ton.
3. Materi refleksi kelas mesin ing ndhuwur.
4. Produk kasebut bisa digawe beda dhuwur.

View as  
 
Mripat Kucing Surya Reflektor Surya

Mripat Kucing Surya Reflektor Surya

Penjual Katon Mata Kucing Surya paling apik reflektor Stud karo stud opsional. Kucing Mata Kincir Surya Kancing Surya bisa ngemot 20 ton.

Maca liyaneKirim Enquiry
Studi Plastik Plastik Reflektor Sisi 3M

Studi Plastik Plastik Reflektor Sisi 3M

Produk keamanan lalu lintas distributor Studi Plastik Jalan Raya 3M Reflektor. Sisih dalan Plastik 3M Reflektor Plastik Studs apik banget ing sangisore lampu supir bisa ngrasakake refleksi ing jarak 150-200m. Dadi migunani kanggo nyopir ing wayah wengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lampu Led Driveway Solar Led

Lampu Led Driveway Solar Led

Reflektor pinggir dalan dalan surya sing dipimpin aluminium. Lampu Led Driveway Led Solar bisa nggunakake 7-10 dina nalika awan utawa udan sawise diisi daya kanthi lengkap.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pancuran Lalu Lintas PVC

Pancuran Lalu Lintas PVC

Pabrik Penjualan Panas Pabrik Penjualan Panas kerucut Peralatan Keselamatan. Kerucut lalu lintas PVC duwe fleksibilitas sing apik lan bisa nahan mobil, uga ora bakal rusak yen kena barang-barang sing angel.

Maca liyaneKirim Enquiry
70mm Cones Lalu Lintas

70mm Cones Lalu Lintas

Pabrik Penjualan Panas kerucut lalu lintas 70mm Peralatan Peralatan Keselamatan.70mm kerucut tahan srengenge, Anti UV, anti banyu, tahan panas, tahan adhem, ora rimous, cepet lan cepet.

Maca liyaneKirim Enquiry
45cm Cones Lalu Lintas

45cm Cones Lalu Lintas

Pabrik Penjualan Panas kerucut lalu lintas 45cm Cone Equipment Equipment

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR