Pita Isolasi
  • Pita Isolasi - 0 Pita Isolasi - 0
  • Pita Isolasi - 1 Pita Isolasi - 1
  • Pita Isolasi - 2 Pita Isolasi - 2
  • Pita Isolasi - 3 Pita Isolasi - 3
  • Pita Isolasi - 4 Pita Isolasi - 4

Pita Isolasi

Tape Isolasi Listrik PVC Harga Rendah. Tape Insulasi dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang. Tape Insulasi digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaPita Isolasi

Pita Isolasidigawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan tugas berat 7kg,Dawa sabuk bisa uga 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logo opsional ing ndhuwur ditampa.Kami ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

 

2.Parameter (Spesifikasi) sakaPita Isolasi

 

Karakteristik

Nilai Standar

Adhesive / gampang luh

Perekat film PVC

Operator / Nggawe

Karet

Kandel

100mic-500mic (total)

Jembar

8mm-1250mm

Dawane

3m-50m

Inti

Inti kertas

Print

Kuning, Biru, Ireng, Putih, Ijo, putih / abang, putih / ijo, kuning / ireng.

Pengepakan

1) 1-6 gulung nyusut

2) 36-72 gulung saben karton utawa syarat pelanggan

Sertifikasi

ISO 9001: 2000, RoHS, Tekan,Tes SGS

Layanan Ngatur

1) Produk semi-rampung (Jumbo roll) lan produk jadi (roll cilik) bisa diwenehake

2) Layanan OEM kasedhiya

* Kasedhiyan kanggo ngasilake jembar lan ciri khas panjaluk beda saka standar.

 

 


 

3.Fitur lan Aplikasi sakaPita Isolasi 

Ndhaptar kawat listrik, gulungan kabel, trafo, peralatan distribusi listrik, sirkuit mobil, teknik listrik, listrik rumah tangga, motor, kapasitor, regulator lsp. Kabeh jinis motor, bagean elektronik sing digunakake tetep jampel.

 

 

 Pita Isolasi

4.Rincian babagantape jampel 

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

5.Kualifikasi saka tape jampel

Pita Isolasi was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry.

 Pita Isolasi

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani tape jampel

 

Shipping & Pengepakan

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

 

Pita Isolasi

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 

Panas Tags: Pita Isolasi, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR