Alangan Jalan Pariwara
  • Alangan Jalan Pariwara - 0 Alangan Jalan Pariwara - 0
  • Alangan Jalan Pariwara - 1 Alangan Jalan Pariwara - 1
  • Alangan Jalan Pariwara - 2 Alangan Jalan Pariwara - 2
  • Alangan Jalan Pariwara - 3 Alangan Jalan Pariwara - 3
  • Alangan Jalan Pariwara - 4 Alangan Jalan Pariwara - 4
  • Alangan Jalan Pariwara - 5 Alangan Jalan Pariwara - 5
  • Alangan Jalan Pariwara - 6 Alangan Jalan Pariwara - 6
  • Alangan Jalan Pariwara - 7 Alangan Jalan Pariwara - 7

Alangan Jalan Pariwara

Advertising Street Barrier kanggo pariwara ing dalan utawa iklan alangan kafe lan angin nolak. Alangan Jalan Pariwara kanggo pariwara dalan digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan lan Pameran.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Jalan Pariwara


1. Pambuka PariwaraStreet Barrier kanggo pariwara ing dalan


Pariwara StreetBarrier iki kanggo pariwara dalan digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa Logo opsional logois ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa -mitra mitra ing china.


2. Parameter (Specification) of the Alangan Jalan Pariwara for street advertising


· Bahan Spanduk: kanvas sing katon tradisional, PVC ekonomis utawa bahan bolong khusus sing ngidini angin bisa liwat

· Bahan bingkai: Baja, tabung tugas abot kanthi sikil sing luwes

· Perawatan lumahing: Bubuk UV Dilapisi Ireng

· Kualitas, kuat nggawe tabung tugas abot

· Bingkai ireng kanthi sikil sing bisa dicopot

· Kaki sing bisa diatur kanggo pengaturan sing aman lan luwih apik.

· Werna: CMYK Percetakan Warna Lengkap

· Precision: kulit spanduk sing dicithak kanthi resolusi dhuwur 1440dpi kanthi UV lan bukti banyu

· Gunakake kanggo: alangan cafe portebel, bar sing ditampilake ing njaba ruangan




3. Fitur lan Aplikasi alanganPariwaraStreet kanggo pariwara ing dalan


Watesan pariwara kanggo pariwara ing dalan digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka linemanager antrian ing papan umum.


4.Details of the Alangan Jalan Pariwara for street advertising



Jeneng Produk

Weldon Customized Customized Printed Customized Retractable Banner outdoor Stand Cafe Barrierigh Quality Cafe Barriers

Panganggone

Pariwara

Materi

Lembar PVC

Jeneng Merek

Weldon

Lamaran

Tampilake Tampilan

Nyithak

UV Nyithak

Werna

Custom Werna

Fitur

Mantep

Paket

Karton

MOQ

20 pcs


1M Cafe Barrier – Single Sided / Double Sided Nyithak

·         Including Frame and Graphic Nyithak

· Ukuran Bingkai Standar: 1000 mm (W) x 900 mm (H)

· Ukuran Visual Standar: 960 mm (W) x 750 mm (H)

· Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!

1M Cafe Barrier –  Single Sided / Double Sided Nyithak

·         Including Frame and Graphic Nyithak

· Ukuran Bingkai Standar: 2000 mm (W) x 900 mm (H)

· Ukuran Visual Standar: 1960 mm (W) x 750 mm (H)

· Bisa Disesuaikan Kanthi Ukuran Sampeyan!


Alangan Jalan Pariwara


5.PQualification of the Alangan Jalan Pariwara for street advertising


Our Pariwara Street Barrier for street advertisingwas passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry.


Alangan Jalan Pariwara


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Alangan Jalan Pariwara for street advertising


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Barrier Street Advertising, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR