Ngarep > Produk > Produk Lalu Lintas > Pos Lalu Lintas

Pos Lalu Lintas

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Best Metal minangka China sing misuwur
Pos Lalu Lintaspabrikan lan ChinaPos Lalu Lintaspanyedhiya Pabrik khusus kanggo nggawe alangan sabuk sing bisa ditarik, alangan tali, wadhah tandha. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing digawe dhewe kanggo sampeyan milih. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar.


Pos lalu lintas, peringatan PU, kolom fleksibel, anti-chu, produk iki nggunakake cetakan polyurethane, keluwesan, lan kendaraan sing digulung bola-bali, bisa langsung pulih, silinder dipasang bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendaraan bisa muter peringatan sing apik.

1. Geser remukan bouncing kaping 1000 kaping.
2. Tekanan maksimal 20 ton.
3. Materi reflektif kelas teknik ing ndhuwur.
4. Produk iki bisa digawe beda dhuwur.

Digunakake: Area parkir mobil dalan lan jembatan, kebon, pom bensin

Features of Pos Lalu Lintas

â ™ ¦Jebule postingan peringatan sing fleksibel nggambarake sheeting sing padhang;
â ™ ¦Posting peringatan fleksibel sing reflektif bisa dideleng;
Efek peringatan sing apik bisa mbalikke arah lan nyekel supir kanggo nggatekake wilayah sing mbebayani;
♦The reflective and flexible warning post is very durable .Pos Lalu Lintasis able to bear high pressure,folding and winding resistance.Even it bends,it can return to original state;
â ™ ¦Posting peringatan sing reflektif lan fleksibel tahan srengenge, anti banyu, tahan Cuaca, warna.



View as  
 
Plancongan Plastik Lalu Lintas

Plancongan Plastik Lalu Lintas

Pabrik langsung adol wesi plastik 50cm reflektif kuning Stankion Plastik Plancongan bisa digunakake bebarengan karo kaset peringatan wektu, rantai peringatan plastik, peringatan plug.

Maca liyaneKirim Enquiry
Iron Bollard Kanthi Kunci

Iron Bollard Kanthi Kunci

Dhuwur Fleksibel 880mm Dalan Abang Delineator Pos Bollard Besi kanthi kunci. Bollard wesi kanthi kunci, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji. Bollard besi kanthi kunci, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pos peringatan nganggo dering

Pos peringatan nganggo dering

Dhuwur Fleksibel Dhuwur 880mm Jalan Panjar Laut Pos Peringatan Kanthi Dering. Pos peringatan kanthi dering, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji.

Maca liyaneKirim Enquiry
Penghalang Rantai Plastik

Penghalang Rantai Plastik

Penghalang rantai Plastik murah utawa lalu lintas pvc kontrol kendhali penghalang pos banyu utawa wedhi stanki sing diisi wedhi kanggo adol. Alangi rantaian plastik, produk iki nggunakake cetakan poliuretan, keluwesan, lan kendharaan kanthi bola-bali.

Maca liyaneKirim Enquiry
Peringatan Tandha Tandha Refleksi

Peringatan Tandha Tandha Refleksi

Peringatan Penjualan Panas Pabrik Peralatan Keselamatan Tandha Tandha. Pènget Tandha Tandha reflektif, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji, keluwesan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pos Delineator Plastik

Pos Delineator Plastik

Pabrik Penjualan Panas Plastik Delineator Plastik dikirimake Peralatan Keselamatan. Pos delineator plastik duwe nggunakake cetakan polyurethane, fleksibilitas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR