Ngarep > Produk > Tali Keamanan > Tali Beludru

Tali Beludru

Best Metal minangka pabrikan Tali Beludru China lan pemasok Tali Beludru China sing misuwur. Pabrik khusus kanggo nggawe alangan sabuk sing bisa ditarik, alangan tali, wadhah tandha. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing digawe dhewe kanggo sampeyan milih. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar.


Tali kanggo alangi tali digawe kanthi poliester, tali buludru abang kanggo alangan kendali antrian, abang, biru, ireng, putih, ijo opsional.


Tali beludru digawe nganggo nilon, tali bengkong kepang yaiku kanggo stankion penghalang tali, abang, biru, ireng, ijo, putih, opsional.

Tali beludru asring digunakake kanggo alangan tali utawa stanion ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.

Fitur Produk tali Beludru kanggo gagang tali utawa penghalang tali

1. Sabuk pengunci pungkasan kanggo nyegah peluncuran sabuk sing ora disengaja.
2. Dhuwur bobot 32cm kanggo stabilitas maksimal.
3.Mekanisme rem kanggo mundur, sabuk sing aman.
4. Pilihan finish stainless dilapisi listrik lan Polesan sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan.
5.Pilih warna kirim kanthi sawetara pilihan warna sabuk.
6. Kerajinan rampung: kasedhiya ing satin, polish, titanium dilapisi.

View as  
 
<1>
Tuku diskon {kata kunci} sing regane murah lan kualitas bisa diwujudake ing Bestmetal. Produk kasebut bisa disesuaikan lan didol saka pabrik sing dadi salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China. Sanajan kuotasi kita murah banget, sampeyan ora kuwatir babagan kualitas lan rega. Kita janji yen produk sing gampang dijaga lan gampang dipasang nduweni garansi setaun lan awet. Tugas abot lan ekonomi {tembung} paling laris lan bisa disewa kanggo acara. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa entuk dhaptar rega lan conto gratis. Kita bakal nggunakake layanan paling apik kanggo kerja sama karo sampeyan.
  • QR