Roller Stabilion Sabuk Ditarik
  • Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 0 Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 0
  • Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 1 Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 1
  • Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 2 Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 2
  • Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 3 Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 3
  • Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 4 Roller Stabilion Sabuk Ditarik - 4

Roller Stabilion Sabuk Ditarik

China Pemasok bubuk bubuk ireng Roller Stabilion Sabuk Ditarik nganggo rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Gawan gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roller Stabilion Sabuk Ditarik


1. Pambuka stainless steelRoller Ditarik Sabuk


This Roller Stabilion Sabuk Ditarik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg dhasar, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Roller Roller Stabilion Sabuk Ditarik


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3.Fitur lan Aplikasi Stankion Sabuk RollerRetractable


Roller RetractableBelt Stanchions digunakake ingBank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Strolion Sabuk RollerRetractable


Roller Stabilion Sabuk Ditarik is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Roller Stabilion Sabuk Ditarik


5. Qualification of theRoller Stabilion Sabuk Ditarik


OurRoller Stabilion Sabuk Ditarikwas passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Roller Stabilion Sabuk DitarikRoller Stabilion Sabuk Ditarik


6.  Deliver,Shipping And Serving of theRoller Stabilion Sabuk Ditarik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara

 

Roller Stabilion Sabuk Ditarik


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Roller Stabilion Sabuk Ditarik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR