Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha
  • Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 0 Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 0
  • Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 1 Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 1
  • Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 2 Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 2
  • Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 3 Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 3
  • Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 4 Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha - 4

Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha

Pabrik Tali Gantung Tali Dengan Pemegang Tanda untuk penggunaan iklan dan indikasi. Tanduran tali gantungan dengan pemegang tanda digawe dening baja tahan karat 201 #.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha



1. Pambuka stankion tali Gantung nganggo wadhah tandha


Tanduran tali gantung nganggo wadhah tandha digawe dening201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan tugas berat 7kgbase, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa -mitra mitra ing china.


2.Parameter (Spesifikasi) saka gagang tali Gantung nganggo wadhah tandha


Jeneng Produk

Stankion tali gantung nganggo wadhah tandha

Materi

Logam

Cocog kanggo

Bank, bandara, rumah sakit, hotel, stasiun, sekolah, publik, lsp.

Ukurane

A3 / A4

Werna & Logo

Kalorone bisa disesuaikan; Logo bisa dicithak utawa diukir.

Rincian Kemasan

Kemasan datar, 1 PC / Karton

MOQ

100 PCS

Syarat pambayaran

T / T, LC, lsp; Setoran 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Produksi timbal Wektu

15-20 dina gumantung saka jumlah

Sampling

Ongkos sampel sing bisa dibalekake maneh; Sampel pangiriman sampel yaiku 3-5 dina

Ketentuan rega

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp.

OEM & ODM

Nggih

Pangandikan

 

Kabeh merek dagang sing ditampilake ing kene mung kanggo referensi. Dheweke duweke dhewe-dhewe, lan kita ora sah adol barang sing duwe merek dagang kasebut


3.Fitur lan Aplikasi saka gagang tali Gantung nganggo wadhah tandha


Tanduran tali gantung nganggo wadhah tandha digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan umume, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4. Rincian stangion taliHanging karo wadhah tandha


Tanduran tali gantung nganggo wadhah tandha tandha bollards indikasi stankion sabuk sing ora bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Barrier Guard duwe keamanan lan kita minangka penjaga keamanan.


Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha


5. Kualifikasi gagang tali Hanging karo wadhah tandha


Stankion OurRope kanthi signholder ngliwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar TandhaStankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha


6. Ngirim, Kiriman Lan Nglayani saka gagang tali Gantung nganggo wadhah tandha


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Orde utawa penghalang sabuk sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan bysea


Stankion Tali Gantung Kanthi Ndhaptar Tandha


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.






Panas Tags: Stanchoin Tali Gantung Kanthi Pemegang Tandha, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga , Jual Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR