Ndhaptar Tandha vertikal
  • Ndhaptar Tandha vertikal - 0 Ndhaptar Tandha vertikal - 0
  • Ndhaptar Tandha vertikal - 1 Ndhaptar Tandha vertikal - 1
  • Ndhaptar Tandha vertikal - 2 Ndhaptar Tandha vertikal - 2
  • Ndhaptar Tandha vertikal - 3 Ndhaptar Tandha vertikal - 3
  • Ndhaptar Tandha vertikal - 4 Ndhaptar Tandha vertikal - 4

Ndhaptar Tandha vertikal

Pabrik wadhah tandha vertikal kanggo nggunakake iklan lan indikasi. Pemegang tandha vertikal digunakake kanthi akeh kanggo kontrol akeh lan kontrol antrian.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ndhaptar Tandha vertikal

1. Pambuka sing duwe tandha vertikal


Ndhaptar Tandha vertikal was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Spesifikasi) sing duwe tandha vertikal


Bahan:

Baja tahan karat

Ukuran:

(L) 410x (W) 285mm

Werna:

Emas, ireng, perak

Insert Ukuran:

A4 / A3

Diameter Kaset

63mm

Aplikasi:

Hotel, restoran, bank, bandara, museum, rumah sakit lsp.


3.Fitur lan Aplikasi saka sing nduwe tandha vertikal


Forstanchion nduwe tandha vertikal digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian pemegang saham Vertikal


Sing nduwe tandha vertikal diarani bollards indikasi stankion sabuk sing ditarik, digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Ndhaptar Tandha vertikal


5. Kualifikasi sing nduwe tandha vertikal


Stankion sing duwe tandha vertikal dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Ndhaptar Tandha vertikalNdhaptar Tandha vertikal


6. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani sing nduwe tandha vertikal


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Ndhaptar Tandha vertikal


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Pemegang Tandha Vertikal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR