Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 0 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 0
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 1 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 1
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 2 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 2
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 3 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 3
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 4 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 4
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 5 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 5
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 6 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 6
  • Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 7 Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi - 7

Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi

Pabrik wadhah tandha kanggo stanion kanggo panggunaan iklan lan indikasi. Pemegang Tandha Kanggo Stanchion bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ndhaptar Tandha Kanggo Sapi


1. Pambuka tandha tandha babagan forstanchion


Sing duwe tandha kanggo stanion digawe nganggo stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Sabuk bisa dadi 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi jangka panjang mitra ing china.


2.Parameter (Spesifikasi) wadhah tandha kanggo stanion


Jeneng Produk

Sing duwe tandha tandha wangi starkion stainless steel dobel

Materi

Logam

Cocog kanggo

Bank, bandara, rumah sakit, hotel, stasiun, sekolah, publik, lsp.

Ukurane

A3 / A4

Werna & Logo

Kalorone bisa disesuaikan; Logo bisa dicithak utawa diukir.

Rincian Kemasan

Kemasan datar, 1 PC / Karton

MOQ

100 PCS

Syarat pambayaran

T / T, LC, lsp; Setoran 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Produksi timbal Wektu

15-20 dina gumantung saka jumlah

Sampling

Ongkos sampel sing bisa dibalekake maneh; Sampel pangiriman sampel yaiku 3-5 dina

Ketentuan rega

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp.

OEM & ODM

Nggih

Pangandikan

 

Kabeh merek dagang sing ditampilake ing kene mung kanggo referensi. Dheweke duweke dhewe-dhewe, lan kita ora sah adol barang sing duwe merek dagang kasebut


3. Fitur Lan Aplikasi saka forstanchion sing nduwe tandha


Forstanchion sing nduwe tandha digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasiumand, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4. Rincian babagan pratandha sing duwe tandha tangan


Sing duwe tandha kanggo stanion diarani bollards indikasi stankion sabuk sing ditarik, sing digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.



5. Kualifikasi sing duwe tandha kanggo stanion


Sing duwe tandha kanggo stanchionwas nglewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa ana gangguan.



6. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani wadhah tandha kanggo stankion


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.






Panas Tags: Pemegang Tandha Kanggo Plancong, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR