Pemegang Tandha A4
  • Pemegang Tandha A4 - 0 Pemegang Tandha A4 - 0
  • Pemegang Tandha A4 - 1 Pemegang Tandha A4 - 1
  • Pemegang Tandha A4 - 2 Pemegang Tandha A4 - 2
  • Pemegang Tandha A4 - 3 Pemegang Tandha A4 - 3

Pemegang Tandha A4

Pabrik tandha tandha A4 kanggo pariwara lan panggunaan indikasi. Pemegang tandha A4 uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemegang Tandha A4


1. Pambuka wadhah tandha A4


Pemegang Tandha A4 was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional   Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Spesifikasi) wadhah tandha A4


Bahan:

Baja tahan karat

Ukuran:

(L) 410x (W) 285mm

Werna:

Emas, ireng, perak

Insert Ukuran:

A4 / A3

Diameter Kaset

63mm

Aplikasi:

Hotel, restoran, bank, bandara, museum, rumah sakit lsp.


3.Fitur lan Aplikasi sing nduwe tandha A4


Sing duwe tandha A4 digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer lini banyu ing papan umum.


4. Rincian wadhah tandha A4


Pemegang tandha A4 uga diarani bollards indikasi sabuk sing ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Pemegang Tandha A4


5. Kualifikasi sing nduwe tandha A4


Tanduran nduwèni tandha A4 kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Pemegang Tandha A4Pemegang Tandha A4


6. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani sing nduwe tandha A4


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Pemegang Tandha A4


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: A4 Sign Holder, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR