Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha
  • Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 0 Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 0
  • Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 1 Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 1
  • Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 2 Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 2
  • Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 3 Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 3
  • Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 4 Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 4
  • Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 5 Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha - 5

Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha

Alangan pabrik Antrian karo wadhah tandha kanggo pariwara lan panggunaan indikasi. Alangi antrian karo wadhah tandha bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha



1. Pambuka alangan antrian sing duwe alangan


Alangi antrian kasebut kanthi wadhah tandha digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Panjang sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa mitra jangka ing china.

 

2. Parameter (Spesifikasi) alangan antrian karo wadhah tandha


Jeneng Produk

Sing duwe tandha tandha wangi starkion stainless steel dobel

Materi

Logam

Cocog kanggo

Bank, bandara, rumah sakit, hotel, stasiun, sekolah, publik, lsp.

Ukurane

A3 / A4

Werna & Logo

Kalorone bisa disesuaikan; Logo bisa dicithak utawa diukir.

Rincian Kemasan

Kemasan datar, 1 PC / Karton

MOQ

100 PCS

Syarat pambayaran

T / T, LC, lsp; Setoran 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Produksi timbal Wektu

15-20 dina gumantung saka jumlah

Sampling

Ongkos sampel sing bisa dibalekake maneh; Sampel pangiriman sampel yaiku 3-5 dina

Ketentuan rega

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp.

OEM & ODM

Nggih

Pangandikan

 

Kabeh perdagangantandha sing ditampilake ing kene mung kanggo referensi. Dheweke duweke dhewe-dhewe, lan kita ora sah adol barang sing duwe merek dagang kasebut


3.Fitur lan Aplikasi alangi antrian karo wadhah tandha


Alangi antrian karo sing duwe tandha digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasiumand, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

 

4. Rincian babagan alangan antrian karo wadhah tandha


Alangi antrian karo wadhah tandha arupa bollard indikasi stankion sabuk sing ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan partai gedhe liyane. Barrier Guard duwe keamanan lan kita minangka penjaga keamanan.


Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha

 

5. Kualifikasi alangan Antrian karo wadhah tandha


Alangi antrian karo wadhah tandha wis lulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar TandhaAlangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha

 

6. Ngirim, Kirim Lan Nglindhungi alangan Antrian karo wadhah tandha


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bisa dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman aman liwat segara.


Alangan Antrian Kanthi Ndhaptar Tandha


7. FAQ

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.






Panas Tags: Barre antrian Kanthi Ndhaptar Tandha, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR