Pemegang Tandha A3
  • Pemegang Tandha A3 - 0 Pemegang Tandha A3 - 0
  • Pemegang Tandha A3 - 1 Pemegang Tandha A3 - 1
  • Pemegang Tandha A3 - 2 Pemegang Tandha A3 - 2
  • Pemegang Tandha A3 - 3 Pemegang Tandha A3 - 3
  • Pemegang Tandha A3 - 4 Pemegang Tandha A3 - 4
  • Pemegang Tandha A3 - 5 Pemegang Tandha A3 - 5
  • Pemegang Tandha A3 - 6 Pemegang Tandha A3 - 6

Pemegang Tandha A3

Pabrik Pemegang Tandha A3 kanggo nggunakake iklan lan indikasi. Holder Sign3 uga digunakake kanggo ngontrol akeh.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemegang Tandha A3


1. Introduction of the Pemegang Tandha A3  


Pemegang Tandha A3 was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Pemegang Tandha A3


Bahan:

Baja tahan karat

Ukuran:

(L) 410x (W) 285mm

Werna:

Emas, ireng, perak

Insert Ukuran:

A4 / A3

Diameter Kaset

63mm

Aplikasi:

Hotel, restoran, bank, bandara, museum, rumah sakit lsp.


3.Feature And Application of the Pemegang Tandha A3


Pemegang Tandha A3 for stanchion is used in Bank, Supermarket, Shopping mall, Exhibition, Station, Airport, School, Hospital,Gymnasium and so on, generally speaking, it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Details of the Pemegang Tandha A3


Pemegang Tandha A3 is also named retractable belt stanchion indication bollards , widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Pemegang Tandha A3


5.  Qualification of the Pemegang Tandha A3


Our Pemegang Tandha A3 or stanchion was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Pemegang Tandha A3Pemegang Tandha A3


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Pemegang Tandha A3


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Pemegang Tandha A3


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Pemegang Tandha A3, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR