Kaset Printer
  • Kaset Printer - 0 Kaset Printer - 0
  • Kaset Printer - 1 Kaset Printer - 1
  • Kaset Printer - 2 Kaset Printer - 2
  • Kaset Printer - 3 Kaset Printer - 3

Kaset Printer

10 taun pabrik bopp tape branded logo kustom dicetak Paket Printer. Kaset Printer dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaKaset Printer

* Kekuwatan mekanik sing dhuwur lan resistensi pengaruh sing apik.

* Tekanan ketegangan tinggi, Adaptasi iklim sing kuwat.

* UV stabil - ora bakal ngangkat karton.

* Adhesi anti banyu, Antistatik, Apik banget

* Cocog kanggo digunakake ing dispenser

* Resistensi hawa adhem, panas lan tuwa

 

2.Parameter (Spesifikasi) sakaKaset Printer

 Struktur

Film BOPP + banyu akrilik / lem adesif panas

Kandel

35mic ~ 100mic

Ukuran inti batin

76mm

Kemasan

Biasane 6 gulung / nyusut, 36 gulung / karton, 72 gulung / karton

Jinis

Gampang luh lan ora ana luh

Gulung Jumbo

1280/980/1040/1600 / 1620mm x 4000 / 6000m, lsp

Gulung Cut

48 / 50mm x 50 / 66mm, lsp

 

Katrangan

Bagean No.

Adesif

Kekandelan film

Kekandelan total

Pita kemasan BOPP

BP35W

Akrilik banyu

23mic

35mic

Pita kemasan BOPP

BP40W

Akrilik banyu

25mik

40mic

Pita kemasan BOPP

BP45W

Akrilik banyu

25mik

45mic

Pita kemasan BOPP

BP50W

Akrilik banyu

28mic

50mik

 

 

Kita bisa nyithak logo ing kaset kaya panjaluk pelanggan.

* Kasedhiyan kanggo ngasilake jembar lan ciri khas panjaluk beda saka standar.

 

 

 

 

3.Fitur lan Aplikasi sakaKaset Printer

Sealing Karton Sedheng & Abot

* Adesif opp tape jumbo roll  is commonly used for General industrial, food, medical pharmaceutical, paper, print, electronics and distribution centers

* Kemasan panganan lan omben-omben ing supermarket

* Sealing kothak / karton, Panggunaan saben dinane, Panggunaan industri, Panggunan kantor

* Mbenerake tandha pengiriman

* Cocog kanggo nutup karton, kothak, barang dagangan, palet

* Pengiriman, bungkus, bundling, bungkus.

 

Kaset Printer

 

4.Rincian babaganKaset Printer

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

5.Kualifikasi saka Kaset Printer

Kaset Printer wwislulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

 

 

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani Kaset Printer

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

 

Kaset Printer

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Of course! Firstly, please send pictures or videos to us, let us make sure what problem thwis is. If this problem can use parts to solve, we will send the replacements for free, if the problem can’t solve, We will give u discounts in your next order for compensation.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 

Panas Tags: Tape Printer, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR