Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan
  • Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 0 Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 0
  • Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 1 Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 1
  • Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 2 Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 2
  • Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 3 Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan - 3

Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan

Pabrik Plastik Jual Ploll Bollard Utawa Alat Peringatan Pos. Plastik Bollard Utawa Posting Warning nggunakake cetakan poliuretan kaping siji.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan

1. Pambuka Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan

 

Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji, keluwesan, lan kendharaan digulung bola-bali, langsung dibalekake, silinder dipasang bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendaraan bisa menehi peringatan sing apik, sambutan pabrik produksi nyata tuku, paling murah kanggo rega domestik, produk kualitas paling apik.

Parameter teknis:

1. Geser remukan bouncing kaping 1000 kaping.

2. Tekanan maksimal 20 ton.

3. Materi refleksi kelas mesin ing ndhuwur.

4. Produk kasebut bisa digawe beda dhuwur.

 

2.Parameter (Spesifikasi) Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan

 

Model

BMI-WP-001

Materi

PE + PU

Werna

Abang

Bobot

1kg

 Reflective Werna

Kuning utawa Putih

Dhasar Dia

200 * 200mm

Kode Hs

3926909090

Paket

95 * 95 * 28cm / 15 pcs karton

Sertifikat

CE, BV, SGS, Tekan

 

3.Fitur lan Aplikasi Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan


Ing prapatan kutha, trotoar, lan isolasi ing antarane bangunan, kendharaan bermotor nyopir duwe peringatan, lan yen nabrak, mobil kasebut ora bakal nyebabake cilaka liyane. Ing wayah awan, warna abang, putih lan kuning abang katon mencolok, lan kisi sing disetel ing wayah wengi bisa nggambarake cahya sing mencorong, ngelingake supire supaya nggatekake.

  

4. Rincian Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan

 

Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji, keluwesan, lan kendharaan digulung bola-bali, langsung dibalekake, silinder dipasang bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendaraan bisa menehi peringatan sing apik, sambutan pabrik produksi nyata tuku, paling murah kanggo rega domestik, produk kualitas paling apik.

 

Plastic Bollard Or Warning Post

 

5. Kualifikasi Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan


Plastic Bollard Or Warning Post

 

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

 

83 * 83 * 28cm / 15 pcs karton
2100 pcs kanthi 20GP
4000 pcs kanthi 40GP
5300 pcs kanthi 40HQ
Peringatan Lalu Lintas TPU Fleksibel 75cm Lambang Plastik Delineator Ploll



1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Plastik Bollard Utawa Pos Peringatan, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR