Pos Delineator Plastik
  • Pos Delineator Plastik - 0 Pos Delineator Plastik - 0
  • Pos Delineator Plastik - 1 Pos Delineator Plastik - 1

Pos Delineator Plastik

Pabrik Penjualan Panas Plastik Delineator Plastik dikirimake Peralatan Keselamatan. Pos delineator plastik duwe nggunakake cetakan polyurethane, fleksibilitas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pos Delineator Plastik


1. Pambuka kirim delineator Plastik


Pos delineator plastik, produk iki ora ana gunane cetakan poliuretan, keluwesan, lan kendaraan kanthi cepet, kanthi cepet, silinder dipasang bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendharaan bisa menehi peringatan sing apik, tanduran produksi nyata olèh tuku, paling murah kanggo rega domestik, produk kualitase.

Parameter teknis:

1. Geser remukan bouncing1000 kaping.

2. Tekanan maksimal 20 ton.

3. Materi gradereflective panelitian ing ndhuwur.

4. Produk kasebut bisa nggawe dhuwur sing beda-beda.

 

2.Parameter (Spesifikasi) kirim delineator Plastik


Model

BMI-WP-002

Materi

PE + PU

Werna

Abang

Bobot

1kg

 Reflective Werna

Kuning utawa Putih

Dhasar Dia

200 * 200mm

Kode Hs

3926909090

Paket

95 * 95 * 28cm / 15 pcs karton

Sertifikat

CE, BV, SGS, Tekan


3.Fitur lan Aplikasi saka kiriman delineator Plastik


Ing prapatan kutha, trotoar, lan isolasi ing antarane bangunan, kendaraan bermotor nyopir duwe peringatan, lan yen nabrak, dheweke ora bakal cilaka liyane. Ing wayah awan, warna abang, putih lan kuning-kuning katon mencolok, lan kisi sing disetel ing wayah wengi bisa nggambarake lampu sing sumunar, ngelingake supire supaya nggatekake.


4. Rincian kiriman delineator Plastik


Postcolumn delineator plastik, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji, keluwesan, lan kendharaan kanthi cepet, langsung dibalekake, silinder masang bahan kualitas reflektif, efek reflektif, lan kendharaan bisa menehi peringatan sing apik, tanduran produksi nyata olèh tuku, paling murah kanggo rega domestik, produk kualitase.


Pos Delineator Plastik


5. Kualifikasi posting delineator Plastik


Pos Delineator Plastik


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka kiriman delineator Plastik


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

 

83 * 83 * 28cm / 15 pcs karton
2100 pcs kanthi 20GP
4000 pcs kanthi 40GP
5300 pcs kanthi 40HQ
Peringatan Lalu Lintas TPU Fleksibel 75cm Posisi Plastik DelineatorBollard


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Pos Delineator Plastik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR