Cartridge Kerucut Plastik
  • Cartridge Kerucut Plastik - 0 Cartridge Kerucut Plastik - 0
  • Cartridge Kerucut Plastik - 1 Cartridge Kerucut Plastik - 1
  • Cartridge Kerucut Plastik - 2 Cartridge Kerucut Plastik - 2

Cartridge Kerucut Plastik

Distribusi produk keamanan KARTU CONE Plastik kanggo kerucut kanthi sabuk nilon 9m. Kartrid Cone Plastik digunakake kanggo kabeh jinis kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cartridge Kerucut Plastik


1.Introduction saka KARTU CONE Plastik


(1) Tandha sing sampurna kanggo dipasang ing ndhuwur tumpeng lalu lintas sampeyan.
(2) Topper kerucut lalu lintas kasebut minangka cetakan injeksi padat, bahan polipropilena.
(3) Ketebalan 1,5MM tugas abot, cocog karo kerucut lalu lintas standar.
(4) Gampang dipasang, ora perlu alat.
(5) Pelarut, korosi, lan tahan kimia, tahan graffiti, ora bakal teyeng.
(6) Nduwe profil nol, lan nduweni UV tahan 2-3 taun ing njero ruangan & tahan ruangan.


 2.Parameter (Spesifikasi) kartrid Cone Plastik


Jeneng

Cartridge kerucut kanggo panggunaan ruangan

kaset

Braking system kaset with 10m polyester webbing

Ukuran sabuk

Anyaman bukti banyu poliester 9m

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63,50mm kekandelan 1.2mm CHROMED POST

Ukuran awak

Awak Plastik ABS

Werna awak

Kasedhiya kuning utawa Abang

dhasar

Dia 350mm tutup stainless utawa waja

Pas

Pas karo Cone plastik apa wae

Aksesoris

model batere R20 biasa kasedhiya, utawa batere jinis sing bisa diisi ulang,

kanggo batere R20, rata-rata bisa tahan 8-9 jam, kanggo jinis sing bisa diisi ulang, bisa tahan 20 jam sawise ngisi rata-rata energi lengkap.

 

 

3.Fitur lan Aplikasi kartrid Kerucut Plastik


Cartridge Cone Plastik digunakake kanggo kabeh jinis kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.

 

4.Rincian kartrid Kon Plastik


Cartridge Cone Plastik digunakake ing macem-macem kerucut lalu lintas, kerucut Lalu Lintas karo kartrid kerucut nganggo sabuk nilon 9m, lan oranye lan abang, / ireng opsional


Cartridge Kerucut Plastik 

 

5.Kualifikasi kartrid Kon Plastik


Cartridge Cone Plastik liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

 Cartridge Kerucut PlastikCartridge Kerucut Plastik

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nganggo kartrid Cone Plastik


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara


Cartridge Kerucut Plastik


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Cartridge Cone Plastik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR