Pos peringatan nganggo dering
  • Pos peringatan nganggo dering - 0 Pos peringatan nganggo dering - 0
  • Pos peringatan nganggo dering - 1 Pos peringatan nganggo dering - 1

Pos peringatan nganggo dering

Dhuwur Fleksibel Dhuwur 880mm Jalan Panjar Laut Pos Peringatan Kanthi Dering. Pos peringatan kanthi dering, produk iki nggunakake cetakan poliuretan kaping siji.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pos peringatan nganggo dering


1.Introduction of the Pos peringatan nganggo dering


Pos peringatan nganggo dering, this product has one-time use of polyurethane molding,flexibility,and the vehicle rolled repeatedly,immediately restitution,cylinder posted a reflective quality materials,reflective effect, and vehicles can play a good warning, real production plant welcome the purchase,the lowest for domestic prices,the best quality products.

Parameter teknis:

1. Geser remukan bouncing1000 kaping.

2. Tekanan maksimal 20 ton.

3. Materi gradereflective panelitian ing ndhuwur.

4. Produk kasebut bisa nggawe dhuwur sing beda-beda.

 

2.Parameter (Specification) of the Pos peringatan nganggo dering


Model

BMI-WP-005

Materi

PE + PU

Werna

Abang

Bobot

1kg

 Reflective Werna

Kuning utawa Putih

Dhasar Dia

200 * 200mm

Kode Hs

3926909090

Paket

95 * 95 * 28cm / 15 pcs karton

Sertifikat

CE, BV, SGS, Tekan


3.Feature And Application of the Pos peringatan nganggo dering


Ing prapatan kutha, trotoar, lan isolasi ing antarane bangunan, kendaraan bermotor nyopir duwe peringatan, lan yen nabrak, dheweke ora bakal cilaka liyane. Ing wayah awan, warna abang, putih lan kuning-kuning katon mencolok, lan kisi sing disetel ing wayah wengi bisa nggambarake lampu sing sumunar, ngelingake supire supaya nggatekake.


4.Details of thePos peringatan nganggo dering


Pos peringatan nganggo dering


5.Qualification of the Pos peringatan nganggo dering


Pos peringatan nganggo dering


6.Deliver,Shipping And Serving of the Pos peringatan nganggo dering


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

10 pcs / pkg, anyaman tas, karton utawa minangka panjaluk sampeyan
10 pcs / anyaman-tas
4800 pcs / 20ft GP
Utawa 378 pcs / palet
Ukuran palet: 1100 * 1100 * 2250mm
3780 pcs saben kontainer 20ft GP,
Manufacture 70 cm Flexible Orange Abang PVC Safety Traffic Road Cones Price 
8100 pcs saben kontainer 40ft HQ
Pabrik Paling Didhuwur Pabrik 70 cm Fleksibel Pigel Plastik Digunakake Cone Road Cone


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Pos peringatan nganggo ring, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR