Topper Cone Lalu Lintas
  • Topper Cone Lalu Lintas - 0 Topper Cone Lalu Lintas - 0
  • Topper Cone Lalu Lintas - 1 Topper Cone Lalu Lintas - 1
  • Topper Cone Lalu Lintas - 2 Topper Cone Lalu Lintas - 2
  • Topper Cone Lalu Lintas - 3 Topper Cone Lalu Lintas - 3
  • Topper Cone Lalu Lintas - 4 Topper Cone Lalu Lintas - 4
  • Topper Cone Lalu Lintas - 5 Topper Cone Lalu Lintas - 5
  • Topper Cone Lalu Lintas - 6 Topper Cone Lalu Lintas - 6

Topper Cone Lalu Lintas

Konektor Plastik Sabuk Lalu Lintas Cone Topper konstrain barricade sing bisa diupgrade. Topan Kerucut Traksi digunakake kanggo kabeh jinis kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Topper Cone Lalu Lintas

1.Pambuka Topik Kerucut Lalu Lintas

(1) Tandha sing sampurna kanggo dipasang ing ndhuwur tumpeng lalu lintas sampeyan.
(2) Topper kerucut lalu lintas kasebut minangka cetakan injeksi padat, bahan polipropilena.
(3) Ketebalan 1,5MM tugas abot, cocog karo kerucut lalu lintas standar.
(4) Gampang dipasang, ora perlu alat.
(5) Pelarut, korosi, lan tahan kimia, tahan graffiti, ora bakal teyeng.
(6) Nduwe profil nol, lan nduweni UV tahan 2-3 taun ing njero ruangan & tahan ruangan.

 

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) Topik Kerucut Lalu Lintas

 

Produk

Top kerucut lalu lintas sing bisa ditarik

Nomer Model

TTC20507

Jembar Sabuk

50mm

Werna

Abang + putih Kuning + ireng

Dawane

9 meter

Materi

Sabuk ABS & Nylon

cangkang Dhuwur

250mm

Pasar

Global

Kemasan

Karton

 

3.Fitur lan Aplikasi Topik Kerucut Lalu Lintas


Traffic Cone Topper digunakake kanggo kabeh jinis kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.

 

4.Rincian Topik Kerucut Lalu Lintas


Traffic Cone Topper digunakake ing macem-macem kerucut lalu lintas, kerucut Lalu Lintas karo kartrid kerucut nganggo sabuk nilon 9m, lan oranye lan abang, ireng opsional.

 

Traffic Cone Topper

 

5.Kualifikasi Top Cone Traffic


Traffic Cone Topper liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 

Traffic Cone TopperTraffic Cone Topper 

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani Top Kerucut Lalu Lintas


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara


Traffic Cone Topper


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Top Cone Lalu Lintas, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR