Watu Gendheng dipasang Kuning
  • Watu Gendheng dipasang Kuning - 0 Watu Gendheng dipasang Kuning - 0
  • Watu Gendheng dipasang Kuning - 1 Watu Gendheng dipasang Kuning - 1
  • Watu Gendheng dipasang Kuning - 2 Watu Gendheng dipasang Kuning - 2

Watu Gendheng dipasang Kuning

Alangi dipasang tembok abang utawa kuning digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China. Alangi dipasang tembok kuning kanthi bentuk T sing elegan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Watu Gendheng dipasang Kuning


1. Pambuka alangi sing dipasang Red utawa Yellowwall


Alangi dipasang tembok Abang utawa Kuning digawe dening baja stainless steel by201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan tugas berat 7kg, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi dawa -mitra mitra ing china. Wangun T-elegan.


2.Parameter (Spesifikasi) alangi dipasang tembok Abang utawa Kuning


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Abang utawa Kuning

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Pilihan


3.Feature And Application of the Abang utawa Kuning wall mounted barrier

Abang utawa Kuning wall mounted barrier is used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4.Details of the Abang utawa Kuning wall mounted barrier


2meter, 3meter, 5meter Tembok Sabuk dipasang

Pilihan Tali: Ireng, Abang, Biru Navy, Kuning, Ijo, lsp

Paket: 50 pcs / karton

Aplikasi: Rumah sakit, bengkel, gudang, klinik, kantor pos, bank, ruang bawah tanah,



5.Qualification of the Abang utawa Kuning wall mounted barrier



6.Deliver,Shipping And Serving of the Abang utawa Kuning wall mounted barrier



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Mounted Kuning, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR