Alangi dipasang tembok 5 m
  • Alangi dipasang tembok 5 m - 0 Alangi dipasang tembok 5 m - 0
  • Alangi dipasang tembok 5 m - 1 Alangi dipasang tembok 5 m - 1
  • Alangi dipasang tembok 5 m - 2 Alangi dipasang tembok 5 m - 2
  • Alangi dipasang tembok 5 m - 3 Alangi dipasang tembok 5 m - 3

Alangi dipasang tembok 5 m

Alangi dipasang tembok 5m digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, alangan tembok sing dipasang 5m bisa digunakake minangka manajer antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi dipasang tembok 5 m


1. Pambuka tembok dipasang 5m


Alangi dipasang tembok 5m digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas abot, sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo opsional logois ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi jangka panjang mitra ing china. Wangun T-elegan.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi) alangi dipasang tembok 5m


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Kuning utawa abang

Dawa sabuk

5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Pilihan


 

3. Fitur lan Aplikasi alangi dipasang 5mwall


Alangi dipasang tembok 5m digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasiumand, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

 

4. Rincian tembok sing dipasang ing tembok 5m


2meter, 3meter, 5meter Tembok Sabuk dipasang

Pilihan Tali: Ireng, Abang, Biru Navy, Kuning, Ijo, lsp

Paket: 50 pcs / karton

Aplikasi: Rumah sakit, bengkel, gudang, klinik, kantor pos, bank, ruang bawah tanah,

 


5. Kualifikasi alangi dipasang tembok 5m




 

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Ngatur alangi dipasang tembok 5m



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Mounted Wall 5m, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR