Alangan dipasang tembok Magnet
  • Alangan dipasang tembok Magnet - 0 Alangan dipasang tembok Magnet - 0
  • Alangan dipasang tembok Magnet - 1 Alangan dipasang tembok Magnet - 1
  • Alangan dipasang tembok Magnet - 2 Alangan dipasang tembok Magnet - 2

Alangan dipasang tembok Magnet

Alangi dipasang tembok magnet plastik digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gimnasium lan sapanunggalane, umume. Alangan tembok magnetik plastik bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan dipasang tembok Magnet


1. Pambukan saka tembok sing dipasang ing tembok plastik


Tembok magnet plastik sing dipasang dipasang digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Sabuk bisa dadi 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bisa mitra jangka ing china.


2.Parameter (Spesifikasi) alangi dipasang tembok magnet plastik


ITEM

BMI-WU-PM

Fitur

Gaya unit tembok, sabuk mburi lan mburi nganggo magnet


Materi

Plastik kualitas dhuwur

Werna

Kuning, abang, ireng opsional

Dawa sabuk

2-3ml dawa / 4,8cm ambane


Dawane 5ml / 4,8cm


Dawane 10m / 4,8cm ambane


Kepala


Brakingcassette kanggo mundur alon kanthi aman
Sabuk sing bisa ditarik 4 arah


Dawa sabuk

Dawane 2.3-3.6m / jembaré 4,8cm

Logo ing sabuk

kasedhiya

Pengepakan

Dawane 2-3m / ambane 4,8cm
20PCS / CTN
35 * 36 * 24 CM
Dawane 5m / ambane 4,8cm
20PCS / CTN
35 * 36 * 34CM
Dawane 10m / 4,8cm ambane  
10PCS / CTN
35 * 36 * 34CM



3.Fitur And Application saka tembok sing dipasang ing tembok plastik 


Plastiktembok magnet dipasang alangidigunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasiumand, umume, umume bisa digunakake minangka manajer antrian antrian ing papan umum.


4. Details of the plastic tembok magnet dipasang alangi


Plastic tembok magnet dipasang alangi is widely used for crowd control, queue control, also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.Qualification of the plastic tembok magnet dipasang alangi


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Ngirim, Pengiriman Lan Servis saka tembok magnet plastik sing dipasangalangan


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, masalah cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Mounted Magnet Magnetik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR