2m alangi tembok dipasang ireng
  • 2m alangi tembok dipasang ireng - 0 2m alangi tembok dipasang ireng - 0
  • 2m alangi tembok dipasang ireng - 1 2m alangi tembok dipasang ireng - 1
  • 2m alangi tembok dipasang ireng - 2 2m alangi tembok dipasang ireng - 2
  • 2m alangi tembok dipasang ireng - 3 2m alangi tembok dipasang ireng - 3

2m alangi tembok dipasang ireng

Alangi dipasang tembok ireng 2m iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan base 7kg sing abot, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China. Alangi dipasang tembok ireng 2m bentuke T elegan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

2m alangi tembok dipasang ireng


1. Pambuka alangan tembok ireng 2m


Bindingbarrier tembok ireng 2m iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan base 7kg sing abot, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logon opsional ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -terma mitra inchina. Wangun T-elegan.


2.Parameter (Spesifikasi) T-Shape 2m tembok ireng dipasang


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

ireng

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Pilihan


3.Fitur lan Aplikasi alangi tembok ireng 2m


Alangi tembok tembok ireng 2m digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4. Rincian alangi tembok ireng 2m



5. kualifikasi alangi dipasang tembok ireng 2m



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis alangi dipasang tembok ireng 2m



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: 2m Tembok Alangan Mounted Black Black Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR