Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh
  • Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 0 Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 0
  • Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 1 Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 1
  • Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 2 Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 2
  • Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 3 Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 3
  • Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 4 Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 4
  • Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 5 Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh - 5

Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh

Produk keamanan produk stainless steel Ticket Checking Crowd Control Stanchion kanggo njaga jarak safety lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Starkion Control Crowd Checking Crowd uga diarani stankion sabuk sing bisa ditarik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


1. Pambuka Starkion Kontrol Priksa Cekak


Kontrol Crowd Checkout Crowd Cricket iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logon opsional ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -terma mitra inchina.


2.Parameter (Specification) of the Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi Starkion Kontrol Priksa Cithakan


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.



4. Rincian Starkion Kontrol Priksa Tiket


Kontrol Crowd Crowd CheckStalkion uga dijenengi stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


5. Qualification of the Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Tiket Ngecek Stankion Kontrol AkehTiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Tiket Ngecek Stankion Kontrol Akeh


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Ngecek Tiket Kontrol Stankion Akeh, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR