Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel
  • Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 0 Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 0
  • Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 1 Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 1
  • Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 2 Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 2
  • Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 3 Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 3
  • Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 4 Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 4
  • Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 5 Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel - 5

Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel

Pasokan produk keamanan stainless steel Alangan Kontrol Crowd Stainless Steel kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Pengawal Alangan Baja Baja tanpa wates njaga keamanan sampeyan lan kita minangka penjaga keamanan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel


1. Pambuka Alangan Kontrol Baja Stainless Steel bentuk T


Kontrol Crowd Steel Stainless Steel iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomis kanthi bobot 6kg lan tugas berat 7kg, Sabuk Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur sing ditampa. Kita ngarep-arep dadi sing paling dawa mitra ing China.


2.Parameter (Specification) of the T-shape Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi Alangan Kontrol Crowd T-ShapeStainlessSteel


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Alangan Kontrol Baja T-Bentuk T-Shape


Steel Crowd ControlBarrier uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Keamanan Barrier Guardyour lan kita minangka penjaga keamanan.


Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel


5.Qualification of the T-shape Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel


Kontrol Crowd Steel Stainless Steel kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Alangan Kontrol Akeh Stainless SteelAlangan Kontrol Akeh Stainless Steel


6.  Deliver,Shipping And Serving of the T-Shape Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Kontrol Akeh Stainless Steel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR