Alangan Kontrol Akeh Wong Perak
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 0 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 0
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 1 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 1
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 2 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 2
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 3 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 3
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 4 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 4
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 5 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 5
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 6 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 6
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 7 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 7
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 8 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 8
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 9 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 9
  • Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 10 Alangan Kontrol Akeh Wong Perak - 10

Alangan Kontrol Akeh Wong Perak

Pasokan produk safety Silver Crowd Control Barrier utawa stankion sabuk sing ditarik kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Alangan Control Silver Crowd uga diarani stankion sabuk sing bisa ditarik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Kontrol Akeh Wong Perak


1.Introduction of the Alangan Kontrol Akeh Wong Perak or retractable belt stanchion


This Alangan Kontrol Akeh Wong Perak was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Alangan Kontrol Akeh Wong Perak or retractable belt stanchion


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3. Fitur lan Aplikasi Alangan Kontrol SilverCrowd utawa stanki sabuk sing bisa ditarik


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Alangan Silver CrowdControl


Alangan Kontrol Akeh Wong Perak is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Alangan Kontrol Akeh Wong Perak


5. Qualification of the Alangan Kontrol Akeh Wong Perak


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Alangan Kontrol Akeh Wong PerakAlangan Kontrol Akeh Wong Perak


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Alangan Kontrol Akeh Wong Perak


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Alangan Kontrol Akeh Wong Perak


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Kontrol Crowd Perak, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR