Alangi Contorl Crowd Crowd
  • Alangi Contorl Crowd Crowd - 0 Alangi Contorl Crowd Crowd - 0
  • Alangi Contorl Crowd Crowd - 1 Alangi Contorl Crowd Crowd - 1
  • Alangi Contorl Crowd Crowd - 2 Alangi Contorl Crowd Crowd - 2
  • Alangi Contorl Crowd Crowd - 3 Alangi Contorl Crowd Crowd - 3
  • Alangi Contorl Crowd Crowd - 4 Alangi Contorl Crowd Crowd - 4

Alangi Contorl Crowd Crowd

Produk keamanan nyedhiyakake alangan sabuk sing bisa ditarik utawa Alangan Contorl Crowd Contourl utawa stankion sabuk sing bisa ditarik kanggo njaga jarak keamanan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian wong akeh. Penghalang Kontor Crowd Polowis sing digawe iki diisolasi karo baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi 6kg dhuwur lan tugas abot 7kg pangkalan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangi Contorl Crowd Crowd


1. Pambuka Alangan CrowdControl Polesan


Pamblokir Kontrol Crowd Polesan iki digawe diisolasi karo baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi bobot 6kg lan basis berat 7kg, Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo ora opsionalLogoon top ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang.


2.Parameter (Spesifikasi) alangi Kontrol Crowd Polow Polesan sing polesan


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi isolasiPolishedCrowd Control Barrier


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian babagan Alangan CrowdControl Polesan


Alangan Kontrol Crowd Polowir diarani alangan sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.


Alangi Contorl Crowd Crowd


5. Kualifikasi Alangan Kontrol Crowd Polesan sing wis dipoles


Stankion Penghalang Ruangan Kontrol Polesan kita liwat SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa ana rasa ganggu.


Alangi Contorl Crowd CrowdAlangi Contorl Crowd Crowd


6. Ngirim, Ngirim Pengiriman Lan Ngatur Alangan Kontrol Crowd Crowd


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Alangi Contorl Crowd Crowd


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Contorl Crowd Crowd Crowd, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Regane, Daftar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR