Kaset Kanggo Kancing Antrian
  • Kaset Kanggo Kancing Antrian - 0 Kaset Kanggo Kancing Antrian - 0
  • Kaset Kanggo Kancing Antrian - 1 Kaset Kanggo Kancing Antrian - 1
  • Kaset Kanggo Kancing Antrian - 2 Kaset Kanggo Kancing Antrian - 2
  • Kaset Kanggo Kancing Antrian - 3 Kaset Kanggo Kancing Antrian - 3
  • Kaset Kanggo Kancing Antrian - 4 Kaset Kanggo Kancing Antrian - 4

Kaset Kanggo Kancing Antrian

Pasokan produk keamanan Kaset Kanggo Antrian Stanchion kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Tape Kanggo Antrian Stanchion digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sateruse.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaset Kanggo Kancing Antrian


1. Intrambu Kaset Kanggo Queue Stanchion


Kaset Kanggo Kancing Antrian were made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt dawane could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Kaset Kanggo Kancing Antrian


Bahan:

Nilon

Werna

Abang, ijo, biru, kuning putih, ireng, opsional

Kandel

0,7mm

jembaré

48mm

dawane

2m, 3m, 5m opsional

Logo

selaras


3. Fitur Lan Aplikasi Kaset Kanggo Antrian Stankion


Kaset kanggo antrian digunakake ing Bank, Supermarket, Shoppingmall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume ngomong, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4. Rincian Kaset Kanggo QueueStanchion


Kaset Kanggo Kancing Antrianare also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5. Qualification of the Kaset Kanggo Kancing Antrian


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the Kaset Kanggo Kancing Antrian


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tape Kanggo Antrian, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR