Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik
  • Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 0 Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 0
  • Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 1 Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 1
  • Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 2 Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 2
  • Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 3 Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik - 3

Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik

Sabuk produk safety Supply Kanggo Stanchion sing Ditarik kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Sabuk Kanggo Stanchion Ditarik digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat blanja, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sateruse.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik



1. Introduction of the Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik


Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik were made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt dawane could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik

Bahan:

Nilon

Werna

Abang, ijo, biru, kuning putih, ireng, opsional

Kandel

0,7mm

jembaré

48mm

dawane

2m, 3m, 5m opsional

Logo

selaras


2. Fitur lan Aplikasi Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik


Belts ForRetractable Stanchion digunakake ingBank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4. Rincian Sabuk Kanggo Stankion sing Bisa Ditarik


Alangi sabuk sing bisa ditarik bisa diarani stankion sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.



5.  Qualification of the Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the Sabuk Kanggo Stanchion sing Bisa Ditarik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Sabuk Kanggo Penanaman Ditarik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR