Sabuk nilon
  • Sabuk nilon - 0 Sabuk nilon - 0
  • Sabuk nilon - 1 Sabuk nilon - 1
  • Sabuk nilon - 2 Sabuk nilon - 2
  • Sabuk nilon - 3 Sabuk nilon - 3

Sabuk nilon

Pasokan produk safety Sabuk Nylon kanggo njaga jarak keamanan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Sabuk Nilon bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk nilon


1.  Introduction of the Sabuk nilon

Sabuk nilon were made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt dawane could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Sabuk nilon


Bahan:

Nilon

Werna

Abang, ijo, biru, kuning putih, ireng, opsional

Kandel

0,7mm

jembaré

48mm

dawane

2m, 3m, 5m opsional

Logo

selaras


3. Feature And Application of the Nilon Belts


Sabuk nilon are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Details of the Sabuk nilon


Alangi sabuk sing bisa ditarik bisa diarani stankion sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.



5.  Qualification of the Sabuk nilon


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the Sabuk nilon


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Sabuk nilon, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR