Sabuk Kanggo Alangan Antrian
  • Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 0 Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 0
  • Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 1 Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 1
  • Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 2 Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 2
  • Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 3 Sabuk Kanggo Alangan Antrian - 3

Sabuk Kanggo Alangan Antrian

Sabuk produk keamanan sabuk kanggo alangan antrian kanggo njaga jarak keamanan lan njaga keamanan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Sabuk kanggo alangan antrian digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk Kanggo Alangan Antrian


1. Pambuka Sabuk kanggo alangan antrian


Sabuk kanggo alangi antrian digawe dening baja stainless steel201 kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan tugas berat 7kg, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep bakal dadi jangka panjang mitra ing china.


2. Parameter (Spesifikasi) Sabuk kanggo alangan antrian


Bahan:

Nilon

Werna

Abang, ijo, biru, kuning putih, ireng, opsional

Kandel

0,7mm

jembaré

48mm

dawane

2m, 3m, 5m opsional

Logo

selaras


3. Fitur lan Aplikasi alangi antrian Beltsfor


Sabuk kanggo queuebarrier digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Sabuk kanggo queuebarrier


Alangi sabuk sing bisa ditarik bisa diarani stankion sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.



5. Kualifikasi Sabuk kanggo alangan antrian


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani Sabuk kanggo alangan antrian


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Sabuk Kanggo Alangan Antrian, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR