Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 0 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 0
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 1 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 1
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 2 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 2
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 3 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 3
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 4 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 4
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 5 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 5
  • Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 6 Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless - 6

Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless

Pasokan produk keamanan Stanksi Kontrol Kombongan Baja Stainless kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh. Stankion Kontrol Crowd Baja Baja digunakake ing Bank lan Supermarket.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


1. Pambuka Stankion Kontrol Stainless SteelCrowd bentuk T-bentuk


Kontrol Crowd Steel Stainless Steel iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logon opsional ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -terma mitra inchina.


2. Parameter (Spesifikasi) saka the T-shape Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi Tangki Kontrol Akeh T-ShapeStainlessSteel


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stankion Kontrol Baja T-Bentuk T-Shape


Kontrol Crowd Steel Baja tahan karat uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.


Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


5. Qualification of the T-shape Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


Kontrol Kombinasi Baja tahan karat kita dilampahi SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Kontrol Kombinasi Akeh Baja StainlessKontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


6.  Deliver,Shipping And Serving of the T-Shape Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Kontrol Kombinasi Akeh Baja Stainless


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Kontrol Kombinasi Baja Stainless Steel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR